ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι πολιτικοί πρέπει να δουλεύουν σκληρά και να λένε την αλήθεια

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι πολιτικοί πρέπει να δουλεύουν σκληρά και να λένε την αλήθεια
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

«Σήμερα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ Δεξιάς, Κέντρου και Αριστεράς, αλλά διαχωριστικές γραμμές μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας και λαϊκισμού και ψέματος. Οι πολιτικοί πρέπει να δουλεύουν σκληρά και να λένε την αλήθεια. Εμείς αυτό κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στους φορείς της Ελευσίνας, στο δημαρχείο της πόλης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην περιοχή, επισκέφθηκε το παλαιό Ελαιουργείο, όπου παρουσιάζεται η βιομηχανική ιστορία της πόλης, ενώ συναντήθηκε με τους λιμενεργάτες, επισημαίνοντας πως «το λιμάνι έχει προοπτικές ουσιαστικές, αναπτυξιακές».

Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο από όπου υπογράμμισε ότι «η Ελευσίνα μπορεί να αξιοποιήσει περισσότερο τον αρχαιολογικό πλούτο και τα σχέδια για επέκταση του μουσείου με τη δημιουργία ενός νέου».

Το πρωί επισκέφθηκε τη βιομηχανική περιοχή της Ελευσίνας και ενημερώθηκε, για περισσότερο από μία ώρα, για την ιστορία της πόλης. Στη συνέχεια κάθισε σε καφέ της παραλίας και συνομίλησε με τους κατοίκους που βρέθηκαν, οι οποίοι του μίλησαν για τους προβληματισμούς τους αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης που έχει η Ελευσίνα.

"Η ΟΝΝΕΔ μπορεί και πρέπει να περάσει στα χέρια των "πολλών"

«Η ΟΝΝΕΔ μπορεί και πρέπει να περάσει από τα χέρια των "λίγων", στα χέρια των "πολλών"», τόνισε ο Κώστας Δέρβος, ο οποίος εξελέγη πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Δέρβος, με αφορμή την εκλογή του στην προεδρία της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στο ΑΠΕ πως είναι μεγάλη τιμή όταν επανεκλέγεσαι πρόεδρος στο συνέδριο Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ.

«Είναι μεγάλη η τιμή και ακόμα μεγαλύτερη η ευθύνη, όταν εκλέγεσαι πρόεδρος στο συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ. Ένα συνέδριο πολιτικό, οργανωμένο, με αξιόπιστες και διαφανείς διαδικασίες και έμφαση στην έκφραση ιδεών και την ανταλλαγή απόψεων», είπε ο κ. Δέρβος και συνέχισε:

«Νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, καθώς και τους νέους εκπροσώπους μας στην ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας. Η εκλογή τους έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία, αφού προήλθε από μία καθαρή διαδικασία, την οποία ακολούθησε μία ανοιχτή στο κοινό καταμέτρηση, γεγονός που συνέβη πρώτη φορά στην ιστορία μας».

«Αποδείξαμε, από την πρώτη στιγμή, πως, η ΟΝΝΕΔ μπορεί και πρέπει να περάσει από τα χέρια των "λίγων", στα χέρια των "πολλών". Δείξαμε εμπράκτως πως μπορούμε να λειτουργήσουμε οργανωμένα, με διαφανείς διαδικασίες και με πρώτη προτεραιότητα την παραγωγή πολιτικής με ουσία. Η ΟΝΝΕΔ των νέων που εργάζονται, εξελίσσονται και αγωνιούν για ένα καλύτερο αύριο και μία Ελλάδα, αποκτά σάρκα και οστά», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ