ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Φλαμπουράρης: Δεν χρειάζονται νέα μέτρα, μόνο η ΝΔ μιλά για 4ο μνημόνιο

Α. Φλαμπουράρης: Δεν χρειάζονται νέα μέτρα, μόνο η ΝΔ μιλά για 4ο μνημόνιο
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στο ενδεχόμενο τέταρτου μνημονίου αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, τονίζοντας κατηγορηματικά πως δεν χρειάζονται νέα μέτρα, προσθέτοντας πως μόνον η Νέα Δημοκρατία μιλάει για το ενδεχόμενο αυτό.

«Δεν χρειάζονται και δεν θα μπουν νέα μέτρα», είπε κατηγορηματικά, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση μπορεί αν είναι συνεπής στην εφαρμογή της συμφωνίας του Ιουλίου.

«Αυτό που λεμέ εμείς και ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις είναι δεν χρειάζονται νέα μέτρα ...αυτό που χρειαζόμαστε είναι να υλοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις», είπε ο Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, λέγοντας πάντως πως χρειάζεται να προχωρήσει η ελληνική οικονομική ζωή χωρίς λιτότητα για να μπει στο δρόμο της εξόδου από την κρίση.

Επιπλέον ο κ. Φλαμπουράρης μίλησε για μια πορεία πέντε ετών στη διάρκεια της οποίας διαλύθηκαν εργασιακές σχέσεις, θέσεις εργασίας και συντάξεις, σημειώνοντας πως «αντί να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε, δυστυχώς αναγκαστήκαμε κάποια πράγματα να τα κάνουμε, αλλά δεν συγκρίνονται με τα παλιά».

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και ειδικότερα την απομάκρυνση του κ. Φίλη, ο Αλέκος Φλαμπουράρης σημείωσε ότι στον κ. Φίλη προτάθηκε άλλο υπουργείο, το οποίο δεν δέχθηκε, ενώ κατηγορηματικά απάντησε αρνητικά στην ερώτηση αν υπήρξε παρέμβαση Καμμένου για την απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπουργού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ