ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αιχμηρή απάντηση του Στ. Θεοδωράκη στην Κατερίνα Μάρκου

Η αιχμηρή απάντηση του Στ. Θεοδωράκη στην Κατερίνα Μάρκου
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Την αποχώρηση και ανεξαρτητοποίηση της Κατερίνας Μάρκου από το Ποτάμι σχολιάζει ο Σταύρος Θεοδωράκης με ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία αναφέρει ότι «οι πιέσεις των παλιών συστημάτων δεν θα μας κάνουν να αλλάξουμε πορεία».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, σημείωσε ότι χρεώνεται ο ίδιος την ένταξη στα ψηφοδέλτια προσώπων που το μόνο που τελικά τους νοιάζει είναι η καρέκλα και ο μισθός, ενώ έκανε αναφορά και στους υπόλοιπους βουλευτές που έχουν αποχωρήσει από το Ποτάμι. Τον Ιάσωνα Φωτήλα και τον Χάρη Θεοχάρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σταύρου Θεοδωράκη για την αποχώρηση της Κατερίνας Μάρκου:

"Ο κ. Φωτήλας έφυγε γιατί, όπως είπε, είχε κάλεσμα από την ΝΔ.
Η κα Μάρκου έφυγε γιατί, όπως λέει, έχει κάλεσμα από το ΠΑΣΟΚ.
Είχε προηγηθεί ο κ. Θεοχάρης που έφυγε γιατί είχε κάλεσμα από παντού.

Όμως, όπως είπα και χθες στην Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων του Κινήματος, οι πιέσεις των παλιών συστημάτων δεν θα μας κάνουν να αλλάξουμε πορεία. Δεν θα μας ενσωματώσουν. Είναι προφανές ότι χρεώνομαι προσωπικά την ένταξη στα ψηφοδέλτια προσώπων που το μόνο που τελικά τους νοιάζει είναι η καρέκλα και ο μισθός.

Και τρέχουν (φευ!) σε αυτούς που πιστεύουν ότι θα τους τα εξασφαλίσουν. Περιμένουμε να τους δούμε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Για να θυμίσουν και τότε σε όλους τους πολίτες τους λόγους που τους κάνουν να απεχθάνονται την πολιτική."

ΔΗΜΟΦΙΛΗ