ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψυχολόγος, ηθοποιός και μόλις 28 ετών στο τιμόνι του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη

Ψυχολόγος, ηθοποιός και μόλις 28 ετών στο τιμόνι του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη
Facebook/Κατερίνα.Νοτοπούλου

Στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ είναι η γυναίκα που θα αναλάβει τα ηνία του νέου Πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, το οποίο ετοιμάζεται πυρετωδώς, μετά την εξαγγελία δημιουργίας του στην 81η ΔΕΘ από τον Πρωθυπουργό.

Και το όνομα αυτής, Κατερίνα Νοτοπούλου. Η 28χρονη ψυχολόγος αναμένεται να επωμιστεί την ευθύνη του συνδέσμου του Μαξίμου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και αυτή της διαχείρισης των σημαντικών ζητημάτων της πόλης, σε συνεργασία με την Αθήνα.

Η Κ. Νοτοπούλου σπούδασε στο ΑΠΘ και διαθέτει μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ έχει ειδικευτεί και στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.


Πέρα από τις εκπαιδευτικές της δραστηριότητες όμως, η 28χρονη ψυχολόγος έχει να επιδείξει και καλλιτεχνικές ανησυχίες, καθώς φοίτησε και στο Εργαστήρι Δραματικής Τέχνης του θεάτρου Παράθλαση στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, μάλιστα, έγραψε και πρωταγωνίστησε μαζί με 18 ακόμα συμφοιτήτριές της στη θεατρική παράσταση «Η Κραυγή».

Και ο κατάλογος δεν τελειώνει εδώ. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ επί σειρά ετών, εκπρόσωπος της παράταξης «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» το 2014, υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης το 2015, η Κατερίνα Νοτοπούλου δηλώνει παρούσα και πολυπράγμων, μπροστά στο δύσκολο έργο που καλείται να αναλάβει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ