Διαψεύδει η ΝΔ υποψηφιότητα Διαμαντίδη και Ρουβά
Πηγή: Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που προαναγγέλλουν ονόματα όπως αυτό του Σάκη Ρουβά και του Δημήτρη Διαμαντίδη για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, πηγές της Πειραιώς διαψεύδουν κάθε πληροφορία.

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία η "συμφωνία αλήθειας", του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει κινητοποιήσει μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας και πολλοί είναι οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Ωστόσο, όσοι βιάζονται να χρίσουν υποψηφίους, απλά κάνουν λάθος 

«Τα διάφορα δημοσιεύματα που ανακυκλώνονται και αφορούν την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όσοι βιάζονται να χρίσουν υποψηφίους βουλευτές απλά κάνουν λάθος. Η Συμφωνία Αλήθειας και ο οδικός χάρτης εξόδου της χώρας από την κρίση που έχει καταθέσει ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι γεγονός πως έχει κινητοποιήσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, που είναι έτοιμο να συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια. Το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών καθημερινά αγκαλιάζεται από πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα κοινά. Είναι αυτό μέσα από το οποίο θα επιλεγούν κατά βάση οι υποψήφιοι βουλευτές».

Την ίδια στιγμή, η Ζέτα Μακρή, έκανε ένα αινιγματικό τιτίβισμα... από τον Βόλο, κατά την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. 

Η Φωτεινή με φωτογραφίζει ενώ βγάζω selfie με τον συνυποψήφιο(;) Σάκη Ρουβά!

Capture copy

Τελικά θα είναι ή δεν θα είναι υποψήφιος ο Σάκης Ρουβάς;

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!