ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Καμμένος για τη μήνυση κατά δημοσιογράφων: Βάφτισαν το παιδί μου αναρχικό

Π. Καμμένος για τη μήνυση κατά δημοσιογράφων: Βάφτισαν το παιδί μου αναρχικό
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Τους λόγους για τους οποίους υπέβαλε την μηνυτήρια αναφορά κατά του Ιωάννη Κουρτάκη και του Παναγιώτη Τζένου, από τα Παραπολιτικά, εξήγησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Η σύλληψη δεν αφορά δημοσίευμα, αλλά αναφορές στον ανήλικο γιο μου, που πάει στη Β Λυκείου, που δεν έχει ανέβει ποτέ στην Αθήνα, ότι είναι στα Εξάρχεια, ότι είναι αναρχικός, ότι είναι λίγο με την Ρούπα, ένα παιδί που ετοιμάζεται να πάει στο Πανεπιστήμιο,που έγιναν σε δύο ραδιοφωνικές εκπομπές», εξήγησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε από το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ και αποφάσισαν την μία φορά να φωτογραφίσουν την 4χρονη κόρη μου και τον 8χρονο γιο μου, τους οποίους φωτογράφισαν μέσα στο σπίτι στην Ικαρία και την επόμενη εμπλέκοντας τον 15χρονο γιο μου με δήθεν αναρχικούς και τρομοκράτες», ανέφερε ο υπουργός Άμυνας. Προσθέτοντας: «δεν μπορώ να αφήσω απροστάτευτο τον γιο μου, θα στιγματιστεί για μια ζωή. Επειδή είναι γιος μου, τον καταστρέφει για πάντα στη ζωή του»,

Σημειώνεται πως οι δύο δημοσιογράφοι κατά των οποίων έχει υποβληθεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή, συνέληφθησαν χθες με τη διαδικασία του αυτοφώρου θα δικαστούν σήμερα στο πλαίσιο της ίδιας διαδικασίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ