ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Σταθάκης: Η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να ψηφίσει νέα μέτρα

Γ. Σταθάκης: Η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να ψηφίσει νέα μέτρα
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να ψηφίσει νέα μέτρα για μετά το 2018, ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης τονίζοντας ότι «έχουμε τις κόκκινες γραμμές μας, στις οποίες είμαστε δεσμευμένοι».

«Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά, το 2019», τόνισε ακόμα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατά την διάρκεια ομιλίας του στην Πάτρα σε εκδήλωση που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, είπε χαρακτηριστικά ότι η σημερινή συγκέντρωση δεν είναι προεκλογική.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα των δύο χρόνων διακυβέρνησης, τόνισε ότι «είναι τέσσερα τα κομβικά σημεία της οικονομικής μας πολιτικής και συγκεκριμένα δημοσιονομική σταθεροποίηση, η σταθερότητα του τραπεζικού τομέα, οι μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει στην οικονομία, για την αναθέρμανσή της, καθώς και η κοινωνική μας πολιτική».

Σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης, ο Γιώργος Σταθάκης είπε ότι θα βρεθεί κοινός τόπος στο ενδιάμεσο, καθώς και μία λύση η οποία θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Όπως τόνισε, με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης η χώρα θα μπορέσει να ενταχθεί στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που θα συμβάλει, όπως είπε, θετικά στην πρόοδο της οικονομίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ