ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο επεισόδιο στην «άγρια» κόντρα Παύλου Πολάκη - Άδωνι Γεωργιάδη

Νέο επεισόδιο στην «άγρια» κόντρα Παύλου Πολάκη - Άδωνι Γεωργιάδη
Eurokinissi

Η κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και του αντιπροέδρου  της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη... καλά κρατεί. Δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού σε συνέντευξή του άνοιξαν νέα σελίδα στην αντιπαράθεσή τους.

«Εκεί που μας χρωστούσαν δεν θα μας πάρουν και το βόδι», είπε ο κ. Πολάκης αναφερόμενος στις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ για άρση της ασυλίας του και τον προκάλεσε λέγοντας πως «αν έχει τα κότσια να μαζέψει 30 υπογραφές βουλευτών για να αρθεί η υπουργική μου, να πάω με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και να τα πούμε φάτσα κάρτα από το βήμα της Βουλής αυτά που είπα εκεί μέσα, στην Επιτροπή Δεοντολογίας ζητώντας σαφώς και αποδεικνύοντας το γιατί δεν πρέπει να αρθεί η ασυλία μου».

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση και ήρθε μέσω του Twitter. Ενημέρωσε τον πολιτικό του «αντίπαλο» ότι θα του καταθέσει επίκαιρη ερώτηση.

Στη συνέντευξή του στο «North 98.0» ο αναπληρωτής υπουργός ήταν καταπέλτης καθώς μεταξύ άλλων επανέφερε τις καταγγελίες για την θητεία του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο λέγοντας:

«Δηλαδή εγώ καταγγέλλω με επίσημα στοιχεία ότι ο κ. Γεωργιάδης διόρισε συγκεκριμένα 23 άτομα στο ΚΕΕΛΠΝΟ με ονόματα και διευθύνσεις τα οποία όλα έφυγαν λίγες ημέρες πριν φύγει αυτός από το υπουργείο, υπάρχουν έχουν κατατεθεί αυτά τα στοιχεία στον εισαγγελέα, έχουν υπάρξει και άλλα στοιχεία, τα οποία έχουν να κάνουν με συγκεκριμένες υπουργικές αποφάσεις που έφτιαξε ο κ. Γεωργιάδης για την τιμολόγηση των φαρμάκων αυτά τα πράγματα έχουν πάει στους εισαγγελείς δηλαδή προσέξτε που έχουμε φτάσει, και είναι προφανές ότι θα αρνηθώ την ασυλία διότι θα πρέπει η Δικαιοσύνη να πάρει θέση σε αυτά που τα έχει πολύ καιρό στα χέρια της και μετά να αρθεί η δικιά μου ασυλία».

«Δηλαδή είναι σαν να βλέπω τον δολοφόνο, να τον καταγγέλλω και να μου κάνει μήνυση ο δολοφόνος. Και να εγκαλούμε εγώ γιατί δεν αίρεται η ασυλία μου», ανέφερε ακόμη και συνέχισε: «Δηλαδή πιάνω τον δολοφόνο να κλέβει, πιάνω τον άλλον να έχει κάνει λαμογιά το στέλνω στον εισαγγελέα, και θα εγκληθώ εγώ γιατί το έκανα, γιατί σε αυτό το σημείο του απόλυτου παραλογισμού έχουμε φτάσει».

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: Να καταθέσει ο Πολάκης τα 23 άτομα που διόρισα στο ΚΕΕΛΠΝΟ

«Άγρια βεντέτα» Πολάκη με Άδωνι και η απειλή για αποκαλύψεις

Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Πολάκης στον Άδωνι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ