ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π.Κουρουμπλής: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είμαστε σαμουράι

Π.Κουρουμπλής: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είμαστε σαμουράι
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σίγουρος για την συνοχή της κυβέρνησης εμφανίστηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Οι αποστασίες τελείωσαν. Είμαστε όλοι μαζί - η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΟ των ΑΝΕΛ- ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε έως το 2019. Και θα τις πάρουμε και τις εκλογές τότε», διαμήνυσε.

«Οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στα parapolitika 90,1.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο και την συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «μας φέρθηκε εξαιρετικά» και αποκάλυψε: «Μέσα στο υπουργικό συμβούλιο ο Καμμένος είπε ότι μαζί ανεβήκαμε μαζί θα πέσουμε».

Ερωτώμενος για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα περί ανάπτυξης τόνισε πως «η ανάπτυξη για την οποία μίλησε ο πρωθυπουργός αφορά το 2017».

«Δεν νομίζω ότι θα επιχειρήσουν οι Τούρκοι θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο», είπε ο υπουργός μιλώντας για την τουρκική προκλητικότητα και εκτίμησε πως η χώρα είναι σε νευρική κατάσταση λόγω του επικείμενου δημοψηφίσματος.

Ο κ. Κουρουμπλής μίλησε και για το θέμα των πρόσθετων μέτρων που ζητά μερίδα των δανειστών επισημαίνοντας πως «ελήφθησαν τόσα πολλά μέτρα που πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια».

Υποστήριξε πως τα μέτρα που θα έρθουν στην Βουλή θα ψηφιστούν από όλους, χωρίς απώλειες, ακόμη και από τον Νίκο Φίλη.

Τέλος χαρακτήρισε ακατανόητο τον τρόπο που οι δανειστές αντιμετωπίζουν την Ελλάδα και εκτίμησε ότι μετά το 2019 η κυβέρνηση θα καταφέρει πολλά και ο λαός θα εκτιμήσει τις προσπάθειες της.

Διαβάστε επίσης:

Ύφεση και το 2016 στην Ελλάδα με «βούλα» της ΕΛΣΤΑΤ

Τσίπρας για θεσμούς: Επιμένουν στο βιολί τους αλλά εμείς θα συνθέσουμε το σκοπό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ