ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρβιτσιώτης για Μουζάλα: «Βλάπτει σοβαρά την εικόνα της χώρας»

Βαρβιτσιώτης για Μουζάλα: «Βλάπτει σοβαρά την εικόνα της χώρας»
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Τα μέχρι τώρα "έργα και ημέρες" του κ. Μουζάλα συνεχίζουν να προσβάλλουν και να εκθέτουν τη χώρα μας διεθνώς», σχολίασε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, με αφορμή δημοσίευμα στον ξένο Τύπο σχετικά με τα χρήματα που έχει δαπανήσει η ΕΕ για το προσφυγικό.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υποστηρίζει ότι «αυτή τη φορά, είναι η βρετανική εφημερίδα ”The Guardian” που με εκτενές σημερινό της δημοσίευμα αφήνει σαφείς αιχμές για αδιαφάνεια στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται η Κυβέρνηση τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έλαβε για το Μεταναστευτικό».

Όπως σημειώνει ο κ. Βαρβιτσιώτης, το ρεπορτάζ «αποτυπώνει με στοιχεία την θλιβερή πραγματικότητα και αναδεικνύει με αριθμούς το εύρος της κακοδιαχείρισης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής» και «καταγγέλλει ότι ”για κάθε 100 δολάρια που ξοδεύονται για την Ελλάδα, τα 70 χάνονται”, περιγράφοντας «με σκληρά λόγια, την εικόνα μιας Ελλάδας που δεν μας αξίζει».

Ο τομεάρχης Μετανάστευσης της ΝΔ επισημαίνει ότι «για μία ακόμα φορά, επιβεβαιώνονται αυτά που επισημαίνουμε εδώ και καιρό: Ότι διαχειρίστηκαν ως λάφυρο τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης», προσθέτοντας ότι «τόσο ο ίδιος (Γ. Μουζάλας) όσο και η ανίκανη κυβέρνησή του, συνεχίζουν να βλάπτουν σοβαρά την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ