ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια στον «χρυσό» Πετρούνια από την πολιτική ηγεσία

Συγχαρητήρια στον «χρυσό» Πετρούνια από την πολιτική ηγεσία
ACTION IMAGES/Eurokinissi

Συγχαρητήρια για την νέα μεγάλη επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια στέλνουν κορυφαία πρόσωπα της ελληνικής πολιτικής σκηνής ευχαριστώντας τον για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης «AGF Trophy 2017» στο Μπακού. 

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με μήνυμα του στο facebook, συγχαίρει τον Έλληνα Ολυμπιονίκη, που «συνεχίζει να μας προσφέρει μοναδικές χαρές»

«Ακόμα μία διάκριση από τον Λ. Πετρούνια που συνεχίζει να μας προσφέρει μοναδικές χαρές. Συγχαρητήρια για το χρυσό στο παγκόσμιο της ενόργανης!», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Συγχαρητήρια στον «άρχοντα των κρίκων» δίνει και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

«Λευτέρη Πετρούνια σε ευχαριστούμε που σήκωσες τη γαλανόλευκη ξανά στην κορυφή του βάθρου!».

Και ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ με την σειρά απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής και κορυφαίο γυμναστή του πλανήτη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια.

Υπενθυμίζουμε πως ο Έλληνας αθλητής πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησε την πρώτη θέση με 15,466 βαθμούς. Στον ίδιο αγώνα ο δεύτερος Έλληνας αθλητής, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, έλαβε την πέμπτη θέση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ