ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόναλντ Τραμπ: Αγαπώ τους Έλληνες...

Ντόναλντ Τραμπ: Αγαπώ τους Έλληνες...
REUTERS/Kevin Lamarque

Σε μια δήλωση με ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα προχώρησε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Με την φράση «αγαπώ τους Έλληνες» ξεκίνησε την ομιλία του ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, στην εκδήλωση που φιλοξένησε στον Λευκό Οίκο για να τιμήσει την ελληνική εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου αλλά και την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα.

Ο κ. Τραμπ εξήρε, επίσης, την προσφορά του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρεινς Πρίμπους, λέγοντας πως είναι ένας από τους «κορυφαίους Έλληνες» στη χώρα, ενώ αναφέρθηκε και στην προσφορά και άλλων μελών του προσωπικού που είναι ελληνικής καταγωγής.

«Η Ελληνική ημέρας ανεξαρτησίας γιορτάζει την αναγέννηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας για τους Έλληνες» είπε ακόμη ο πρόεδρος Τραμπ.

«Τιμούμε την ελληνική ιστορία και εορτάζουμε τις συνεισφορές των πολιτών σας στη σπουδαία χώρα μας» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Στη δεξίωση ήταν παρών και ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο οποίος πήρε τον λόγο μετά το Ντόναλντ Τραμπ, επιβεβαιώνοντας τις μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ Ελλάδας- ΗΠ

Μπουζούκια... στον Λευκό Οίκο

Πλούσιο ήταν το ελληνικό στοιχείο στην πρώτη εκδήλωση που έγινε από την κυβέρνηση του Αμερικανού Ντόναλντ Τραμπ, στον Λευκό Οίκο, προς τιμήν της ελληνικής ομογένειας.

Από την εκδήλωση όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειπαν οι ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί και τα μπουζούκια ενώ πολλοί ήταν και οι Έλληνες προσκεκλημένοι από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Δείτε τις φωτογραφίες από το ελληνικό γλέντι της ομογένειας μέσα στον Λευκό Οίκο.

Χειραψία Καμμένου με τον Τραμπ

Το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο έδωσε και ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο κ. Καμμένος αντάλλαξε χειραψία με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ