ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα
EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Ο Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα και θα κλείσει η διαπραγμάτευση» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σημειώνοντας ωστόσο ότι τα μέτρα που θα πάρει αυτή η κυβέρνηση θα τα υλοποιήσει η επόμενη.

«Ελπίζω η διαπραγμάτευση να κλείσει τον Μάιο. Θα τα υπογράψει όλα ο Τσίπρας και θα κλείσει η διαπραγμάτευση. Ωστόσο, τα μέτρα θα τα υλοποιήσει η επόμενη κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στα Παραπολιτικά.

Αναφερόμενος στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, επεσήμανε ότι «υπάρχει σχέδιο από την αντιπολίτευση να στέψουν πρωθυπουργό τον κ. Στουρνάρα, φυσικά ως μεταβατικό πρωθυπουργό, προκειμένου να μην υπογράψει ο πρωθυπουργός της Αριστεράς τα σκληρά μέτρα. Αν τα υπογράψει ο Τσίπρας ή ο οποιοσδήποτε, θα γίνει τότε σαν τον Γιώργο Παπανδρέου».

Μιλώντας για το ίδιο σενάριο, είπε επίσης ότι «στο κόλπο αυτό είναι και ο Κώστας Καραμανλής».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε και για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη:

«Θέλει να πάρει την εξουσία από τη Φώφη Γεννηματά, άσχετα εάν κάνει παρέα με τους άλλους, τους εκσυγχρονιστές. Η Γεννηματά στην ουσία είναι χωρίς κόμμα. Ο κ. Σημίτης, εδώ που τα λέμε, είναι και αξιόλογος άνθρωπος, ωστόσο έχει κάνει και σοβαρά εγκλήματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ