ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώναρος στηρίζει Παπακώστα και «σφάζει» με το γάντι τον Άδωνι

Ο Αντώναρος στηρίζει Παπακώστα και «σφάζει» με το γάντι τον Άδωνι
EUROKINISSI-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Σαφές μήνυμα στήριξης προς την Κατερίνα Παπακώστα έστειλε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Λίγη ώρα μετά την απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για την απομάκρυνση της Κατερίνας Παπακώστα από την θέση του αναπληρωτή τομεάρχη Υγείας του κόμματος, ο κ. Αντώναρος αποκάλυψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές είχε δώσει έναν από τους τέσσερις σταυρούς στην κυρία Παπακώστα.

Μάλιστα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος στη συνέχεια της ανάρτησής του, άφησε υπονοούμενα ξεκαθαρίζοντας ότι δεν βρίσκει τον λόγο να μην εκφράσει και στις επόμενες εκλογές την προτίμησή του στην Κατερίνα Παπακώστα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η επόμενη ανάρτηση του κ. Αντώναρου, ο οποίος ήταν από τους στενότερους συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή, καθώς αποκάλυψε ότι ο δεύτερος σταυρός προτίμησης στις τελευταίες εκλογές ήταν αυτή του δεύτερου αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας του Κωστή Χατζηδάκη, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί η μη προτίμησή του στον έτερο αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζεται ότι η αντικατάσταση της Κατερίνας Παπακώστα έρχεται λίγες ώρες μετά την ανάρτησή της στο facebook, με αναφορά στον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, γεγονός που φανέρωσε τις δύο διαφορετικές οπτικές που διαμορφώνονται στην Νέα Δημοκρατία, για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Με την ανάρτησή της η βουλευτής Β Αθηνών, έδινε απάντηση στα όσα δήλωνε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, ότι δηλαδή η επιτροπή συγκροτήθηκε με σκοπό την προσωπική σπίλωση του ιδίου, του Μάκη Βορίδη και του Ανδρέα Λοβέρδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ