ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα»

ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα»

«Bαθιά εκτεθειμένος από τη στενή συσχέτισή του με καθεστώτα ανέχειας και αυταρχισμού, που φυλακίζουν πολιτικούς αντιπάλους, καταργούν το κοινοβούλιο, καταπατούν τις πολιτικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα» δηλώνει η ΝΔ πως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντάς τον στην περιφρόνηση κάθε δημοκρατικού πολίτη.

Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ απαντώντας στα όσα είπε ο ΣΥΡΙΖΑ και στην απόρριψη του αιτήματος για συζήτηση των όσων συμβαίνουν στη Βενεζουέλα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, τονίζει πως ο «ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα» καθώς «με διαδικαστικά προσχήματα αρνήθηκε να συζητηθούν στη Βουλή οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα, όπως ήδη συνέβη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Απαντώντας στην αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ για την Παραγουάη η ΝΔ κατηγορεί το κυβερνών κόμμα πως μέσα στον εκνευρισμό και στην αμηχανία του, θυμήθηκε το γνωστό ανέκδοτο «κι εσείς βασανίζετε τους μαύρους».

Σύμφωνα με την Αξιωματική Αντιπολίτευση στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέστησαν στην κηδεία αμφιλεγόμενων προσώπων, δεν έστελναν επιστολές για «κοινές αξίες και κοινούς στόχους», δεν παρουσιάζουν την Βενεζουέλα ή άλλη χώρα της Λατινικής Αμερικής περίπου ως επίγειο παράδεισο, δεν ειρωνεύτηκαν τους αντιπάλους κανενός αυταρχικού καθεστώτος και δεν ταξίδεψαν σε τέτοιες χώρες με ιδιωτικό λίαρ τζετ σκοτεινού προσώπου για να κάνουν τον μεσάζοντα επιχειρηματικών συμφωνιών.

Σύμφωνα με τη ΝΔ όλα αυτά δείχνουν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να συζητηθεί ένα θέμα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα παγκοσμίως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ