ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Τσακαλώτος υπερασπίζεται τα αντίμετρα – Βορίδης: «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»

O Τσακαλώτος υπερασπίζεται τα αντίμετρα – Βορίδης: «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

«Αντίμετρα υπάρχουν και εφαρμοστούν όταν επιτευχθούν οι στόχοι», διαμήνυσε από το βήμα της Βουλής ο ΕυκλείδηςΤσακαλώτος με τον Μάκη Βορίδη από τη ΝΔ να απαντά «χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Η παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών και οι βολές που εξαπέλυσε προς την αξιωματική αντιπολίτευση ότι έχει στήσει μια ολόκληρη φιλολογία για να πέσει η κυβέρνηση, προκάλεσε αντιδράσεις. Ο Κωστής Χατζηδάκης χτύπησε με ένταση το χέρι του στο έδρανο, φωνάζοντας προς την κυβέρνηση ότι «πούλησε την ψυχή της».

«Χτίζετε σε ένα ψέμα, τα αντίμετρα υπάρχουν αν είμαστε εντός των στόχων», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και διερωτήθηκε γιατί η ΝΔ δεν στηρίζει την κυβέρνηση 3 ημέρες πριν το κρίσιμο Eurogroup. «Καλή επιτυχία! Να ψηφίσετε το βράδυ τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και να πάρετε το φόρο από το 500άρικο», αντέτεινε ο Μάκης Βορίδης.

«Είπε ο υπουργός δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση, έχετε την ευχή, την ευλογία μας να φέρετε την καλύτερη δυνατή ρύθμιση, αλλά αν δεν εμπιστευόμαστε το αποτέλεσμα μην μας παρεξηγείτε», συνέχισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ