ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Λουκά Παπαδήμο επισκέφθηκε στον Ευαγγελισμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τον Λουκά Παπαδήμο επισκέφθηκε στον Ευαγγελισμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στον «Ευαγγελισμό» βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να επισκεφθεί τον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε εναντίον του.

Η επίσκεψη του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης διήρκησε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ περίπου 20 λεπτά. Ο κ. Μητσοτάκης καταδίκασε το τρομοκρατικό χτύπημα και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον κ. Παπαδήμο. Ο πρώην πρωθυπουργός, από την πλευρά του, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον πρόεδρο της ΝΔ για την απώλεια του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Την ίδια ώρα, η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα. Οι γιατροί, μετά από εξέταση που του έκαναν τη Δευτέρα, έκριναν ότι η επούλωση των τραυμάτων εξελίσσεται ικανοποιητικά έτσι μπορεί να βγει από την Μονάδα Εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και να νοσηλευτεί πλέον στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

anak

Ο κύριος Παπαδήμος εισήχθει στη ΜΕΘ τα ξημερώματα της Παρασκευής. Είχε προηγηθεί πολύωρη επεμβατική διαδικασία αφαίρεσης των θραυσμάτων από τον θώρακα, την κοιλιά και τον δεξιό του μηρό. Ο πρώην πρωθυπουργός τραυματίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης όταν άνοιξε μέσα στο αυτοκίνητο του έναν φάκελο παγιδευμένο με εκρηκτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ