ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Σπίρτζη - Κουτσούκου στη Βουλή για τον οδικό άξονα Πάτρα-Πύργος

Κόντρα Σπίρτζη - Κουτσούκου στη Βουλή για τον οδικό άξονα Πάτρα-Πύργος

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη και τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννη Κουτσούκο με αφορμή τις καθυστερήσεις στην κατασκευή του οδικού άξονα Πάτρα – Πύργος.

Κατά τη διάρκεια επίκαιρης ερώτησής του προς τον υπουργό, ο Γιάννης Κουτσούκος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προχώρησε στην κατάτμηση «προκειμένου να το πάρουν κουμπάροι και κολλητοί» και τόνισε ότι δεν υπάρχει ορατή προοπτική για την έναρξη του έργου.

«Στην Ηλεία δεν θα αποδεχθούμε να είμαστε θύματα των δικών σας μεθοδεύσεων» ανέφερε ο κ. Κουτσούκος.

Απαντώντας στον βουλευτή ο Χρήστος Σπίρτζης έκανε λόγο για «λάσπη, σπέκουλα και συκοφαντία» και τον κάλεσε να παραιτηθεί της βουλευτικής ασυλίας του έτσι ώστε να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.

«Η αλήθεια είναι μία και πονάει: να μην παίρνει όλο το έργο ένας, με έκπτωση 0%, όπως γινόταν στο παρελθόν» υπογράμμισε ο υπουργός ενώ αναφορικά με τις καθυστερήσεις σημείωσε:

«Ευθύνη για το πού βρίσκεται σήμερα το έργο Πάτρα-Πύργος, έχουν αυτοί που έβγαλαν το έργο από την ενιαία εργολαβία της Ολυμπίας Οδού, χωρίς μελέτες, χωρίς σχέδιο και χωρίς χρηματοδότηση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ