ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Για την κομματική νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ όλα βαίνουν καλώς

ΝΔ: Για την κομματική νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ όλα βαίνουν καλώς
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ μετά το τέλος της συνεδρίασης υπό τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

«Η κομματική νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε: “Όλα βαίνουν καλώς για τη χώρα!”. Ας προσπαθήσουν να το πουν και στους πολίτες, που δοκιμάζονται από την υπερφορολόγηση, την ανεργία και την αβεβαιότητα» αναφέρει η ΝΔ και προσθέτει:

«Η οικονομία είναι βαλτωμένη και στο θέμα του χρέους, δεν διαφαίνεται κάποια αισιόδοξη προοπτική. Γιατί ούτε σε αυτό άκουσε ο κ. Τσίπρας τις συγκεκριμένες προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας, εδώ και έναν χρόνο.

Εγκλώβισε τη χώρα με τις καθυστερήσεις και την ανικανότητά του και τώρα, ζητά δήθεν συναίνεση. Στην πραγματικότητα ψάχνει συνενόχους στην αποτυχία του».

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση «αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι μια νέα Κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή, αποφασισμένη να προωθήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην οικονομία. Να αποκαταστήσει, με αυτόν τον τρόπο, την αξιοπιστία της χώρας και να οδηγήσει την πατρίδα μας στην οριστική έξοδο από την κρίση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ