ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σφάχτηκαν» Αμυράς-Καραθανασόπουλος στην Βουλή.

«Σφάχτηκαν» Αμυράς-Καραθανασόπουλος στην Βουλή.

Άγριος καυγάς Αμυρά-Καραθανασόπουλου στη Βουλή με  βαριές εκφράσεις. «Είσαι τραμπούκος», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού στον βουλευτή του ΚΚΕ. «Είσαι γελοίος», απάντησε ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν στη Βουλή Γιώργος Αμυράς και Νίκος Καραθανασόπουλος με αφορμή αναφορά του βουλευτή του Ποταμιού στον μαρξισμό και τους πλειστηριασμούς.

«Φέρατε τον μαρξισμό σε κάθε ελληνική οικογένεια και απαλλοτριώνετε την ελληνική ιδιοκτησία», είπε ο Γιώργος Αμυράς προς τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας όμως, την έκρηξη του βουλευτή του ΚΚΕ που άρχισε να του φωνάζει εκτός μικροφώνου ότι είναι «γελοίος».

«Είσαι τραμπούκος, θίξαμε τα ιερά και τα όσια των κομουνιστών... Είστε γελοίος και δειλός, αυτό είστε, με άλλα λόγια είστε ένας Έλληνας κομμουνιστής», συνέχισε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Ο Γιώργος Αμυράς κάλεσε τον Νίκο Καραθανασόπουλο να δει τι έγραφε στο γραπτό κείμενο της ομιλίας του, ώστε να λυθεί η παρεξήγηση.

Οι τόνοι ανέβηκαν και πάλι, όταν ο βουλευτής του Ποταμιού επιτέθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Θεωνά: «Ο πρώην κομμουνιστής που αναμόρφωσε το ΙΚΑ και τώρα ήρθε να μας πει για τα σπίτια».

Λίγο αργότερα απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρα είπε: «Μόνον τα ποδήλατα δεν έχετε φορολογήσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ