ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξηγήσεις από τον Καμμένο γις τις συνομιλίες με τον ισοβίτη ζητά το Ποτάμι

Εξηγήσεις από τον Καμμένο γις τις συνομιλίες με τον ισοβίτη ζητά το Ποτάμι
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Να κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις συνομιλίες που φέρεται να είχε με ισοβίτη κρατούμενο, ζητά το Ποτάμι.

Με επιστολή προς την πρόεδρο της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου που υπογράφει ο βουλευτής του Ποταμιού και αντιπρόεδρος του Σώματος Σπύρος Λυκούδης ζητείται να ενημερώσει ο Πάνος Καμμένος για την ακρίβεια ή μη των δημοσιευμάτων και για ο,τιδήποτε άλλο σχετικά με το ζήτημα που ο ίδιος θα επιλέξει να θέσει.

Το αίτημα του Ποταμιού κατατέθηκε μετά και την τοποθέτηση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς «δέχτηκε ότι αυτές οι επαφές μπορεί να έχουν γίνει». Ο Σπύρος Λυκούδης σημειώνει ότι πρέπει να δοθούν εξηγήσεις επειδή είναι προφανής ο κίνδυνος να βαρύνουν το πολιτικό κλίμα και από πολλές πλευρές αυτές οι πληροφορίες, ενδεχομένως δε αδίκως, αν μείνουν αδιευκρίνιστες.

Την Δευτέρα το απόγευμα ο Πάνος Καμμένος θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη για το θέμα αυτό, ενω για το ίδιο ζήτημα έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, στην οποία θα απαντήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ