ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Νίκου Βούτση για συγκέντρωση ΠΟΑΣΥ και σκουπίδια

Παρέμβαση Νίκου Βούτση για συγκέντρωση ΠΟΑΣΥ και σκουπίδια
EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Προβοκάτσια χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Βουλής τη συγκέντρωση που προγραμμάτιζε για σήμερα στα Εξάρχεια η ΠΟΑΣΥ, αλλά απαγορεύθηκε με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.

Ο Νίκος Βούτσης που ρωτήθηκε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για θέματα που αφορούν στο Ίδρυμα της Βουλής απέφυγε να τοποθετηθεί, σημειώνοντας με νόημα πως αυτό αποτελεί θέση του. Μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου που του ζητήθηκαν διευκρινίσεις από τους δημοσιογράφους, στήριξε τον Νίκο Τόσκα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βουλής η κίνηση της Αστυνομίας θα τον έβρισκε σύμφωνο, αν υπήρχε μια διαχρονική προσπάθεια σε κοινωνικά θέματα.

«Θα μπορούσα να το καταλάβω αν υπήρχε μια διαχρονική προσπάθεια για κοινωνικά ζητήματα, όπως τα ναρκωτικά για παράδειγμα σε διάφορες πλατείες από τα Δυτικά και άλλου στην Αθήνα για να φτάσουν και στα Εξάρχεια στην πλατεία να μιλήσουν για το «άβατο», τότε πραγματικά θα το καταλάβαινα και όντως θα έφερνε την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση», είπε και πρόσθεσε: «Τώρα όλο αυτό είναι λίγο προβοκασιόν». Συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση δεν είναι σε δύσκολη θέση και «δεν ξέρω αν το ξέρει και η ίδια».

Σε ερώτηση για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο θέμα των σκουπιδιών, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρξει λύση. «Ευελπιστώ ως πολίτης, αλλά και ως Πρόεδρος της Βουλής, ότι σήμερα θα λήξει το θέμα αυτό», είπε.

4169722

(Πηγή: EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ