ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η «Καθημερινότητα» δεν λειτουργεί (pic)

Η «Καθημερινότητα» δεν λειτουργεί (pic)
Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μόλις πέντε μήνες έχουν περάσει από τα εγκαίνια του κυβερνητικού διαδικτυακού ιστότοπου με τίτλο «Καθημερινότητα» και ήδη ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Την εν λόγω ιστοσελίδα εγκαινίασε τον Φεβρουάριο ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλπαμπουράρης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητα της ζωής των πολιτών. Μέσω της σελίδας kathimerinotita.gov.gr, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να αναφέρουν όσα δυσκολεύουν την καθημερινότητά τους αλλά και να έρθουν σε επαφή με την κρατική δομή και λειτουργία.

Τα αποτελέσματα από τους πρώτους μήνες της ιστοσελίδας ήταν ικανοποιητικά καθώς σε μόλις μία εβδομάδα λειτουργίας υποβλήθηκαν στο σύστημα 862 θέματα, εκ των οποίων τα 839 αφορούσαν πραγματικά προβλήματα ή διορθωτικές προτάσεις και τα υπόλοιπα 23 τάσεις αρνητικής τοποθέτησης. Έναν μήνα μετά την έναρξη της πλατφόρμας υποβλήθηκαν περισσότερες από 2.250 υποθέσεις.

Ωστόσο, σήμερα εάν κάποιος προσπαθήσει να μπει στον διαδικτυακό ιστότοπο δεν θα καταφέρει να υποβάλει το ερώτημά του καθώς πέντε μήνες μετά την έναρξη η πλατφόρμα βρίσκεται σε στάδιο ολικού επανασχεδιασμού.

Επίσημη ενημέρωση από τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράκη, στην οποία να εξηγεί για ποιο λόγο πέντε μήνες μετά τα εγκαίνια, η ιστοσελίδα χρειάζεται ολικό επανασχεδιασμό, δεν υπάρχει.

«Η πλατφόρμα kathimerinotita.gr δεν λειτουργεί, καθώς βρίσκεται σε στάδιο ολικού επανασχεδιασμού» είναι το μήνυμα που θα δείτε μόλις μπείτε.

kathimerinotita

ΔΗΜΟΦΙΛΗ