ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Βαρουφάκη: Έχει βρει τους καλύτερους διαφημιστές – Καλή επιτυχία στο νέο του βίπερ

ΣΥΡΙΖΑ για Βαρουφάκη: Έχει βρει τους καλύτερους διαφημιστές – Καλή επιτυχία στο νέο του βίπερ
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/Φωτογραφία αρχείου

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Γιάνη Βαρουφάκη ήρθε άμεσα. Με μια καυστική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ «επικροτεί» τον Γιάνη Βαρουφάκη για την επιλογή των καλύτερων διαφημιστών για την προώθηση του βιβλίου του, δηλαδή, τη Νέα Δημοκρατία και αυτούς που ο ίδιος αποκαλεί τρόικα εσωτερικού. Τέλος εύχονται καλές πωλήσεις στο «νέο βίπερ», όπως το αποκαλούν το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη.

"Είναι βέβαιο ότι ο κος Βαρουφάκης έχει βρει τους καλύτερους διαφημιστές για την προώθηση του βιβλίου του: Τη ΝΔ και αυτούς που ο ίδιος αποκαλεί τρόικα εσωτερικού. Η πολιτική όμως δεν είναι κουτσομπολιό και ο δήθεν ριζοσπαστικός λόγος του αποδεικνύεται διαρκώς ότι είναι η άλλη όψη των πιο αντιδραστικών απόψεων μέσα και έξω από τη χώρα. Του ευχόμαστε καλές πωλήσεις στο νέο του βίπερ", καταλήγει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα, πάντως, με όσα υποστηρίζει ο Γιάνης Βαρουφάκης στο βιβλίο του ο πρωθυπουργός εξέταζε το ενδεχόμενο να πάρει 16 δισ. από την ΕΚΤ για να καλύψει τις ανάγκες της χώρας, ενώ το βράδυ του δημοψηφίσματος είπε στον πρώην υπουργό Οικονομικών:"τα κάναμε σαλάτα". Επιπλέον, αποφάσισε να προχωρήσει στη συμφωνία γιατί φοβόταν "το Γουδή".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ