ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μανιάτης: Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με ειλικρίνεια στους πολίτες

Μανιάτης: Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με ειλικρίνεια στους πολίτες
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI

«Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με ειλικρίνεια στους πολίτες, να τους πούμε αλήθειες», ανέφερε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Μανιάτης.

Ο κ. Μανιάτης τόνισε ότι θέλει να τον κρίνουν οι πολίτες με βάση την υπουργική του εμπειρία, επί 1,5 χρόνο και υπογράμμισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι «ο κάθε υποψήφιος πρέπει να μπορεί να αποδείξει αυτά που λέει και να πείσει ότι μπορεί να τα κάνει πράξη».

Αναφορικά με τον νέο πολιτικό φορέα σημείωσε ότι «αυτό που πάμε να φτιάξουμε είναι η Σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα, που χωράει από το προοδευτικό κέντρο μέχρι την πολιτική οικολογία». «Στις επόμενες εκλογές πρωταγωνιστής θα είναι η νέα ελληνική Σοσιαλδημοκρατία» εκτίμησε.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ λέγοντας:

Όταν είδαν τα δύσκολα εγκατέλειψαν το καράβι, προτίμησαν την εύκολη λύση και τα υπουργικά έδρανα... Είναι υποκριτές που θέλουν να το παίξουν σοσιαλδημοκράτες επειδή βλέπουν να καταβαραθρώνονται στις δημοσκοπήσεις.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι ομοτράπεζοι του Καμμένου, βασικά η ίδια παράταξη. Θέλουν να συνεργαστούν για να κρατήσουν τις καρέκλες τους, καμία σχέση με τη Σοσιαλδημοκρατία ή την Αριστερά του Μιχάλη Παπαγιαννάκη» σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ