ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας από την Κρήτη: Αν δώσουμε ανάσα στην έρευνα θα κάνουμε θαύματα (pics)

Τσίπρας από την Κρήτη: Αν δώσουμε ανάσα στην έρευνα θα κάνουμε θαύματα (pics)
Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti

Ενθουσιασμένος δήλωσε μετά την επίσκεψή του στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) του Ηρακλείου της Κρήτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώ νωρίτερα κατά την περιήγησή του στους χώρους τους Ιδρύματος είχε πει: «Κρίμα που δεν γνωρίζει η πλειονότητα των Ελλήνων το έργο που συντελείται στο ΙΤΕ. Αν δώσουμε ανάσα στην έρευνα θα κάνουμε θαύματα».

«Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα έχει ένα τόσο υψηλό επίπεδο επιστημόνων και πρέπει να δώσουμε χώρο και ανάσα για να αναπτυχθεί», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του στο ΙΤΕ με νέους ερευνητές που είχαν φύγει από την Ελλάδα και επέστρεψαν.

TSIPRAS 1
TSIPRAS 2

(Πηγή φωτογραφιών: Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti)

«Όσο η χώρα θα βγαίνει από την κρίση τόσο θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε περισσότερα πράγματα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι «όλη η κοινωνία επενδύει στη γνώση που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο και πρέπει να δοθούν κίνητρα στους νέους επιστήμονες να επιστρέψουν».

TSIPRAS 3
TSIPRAS 4

(Πηγή φωτογραφιών: Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti)

Το tweet του Αλέξη Τσίπρα από το ΙΤΕ

Φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

"Στην Κρήτη, στο πλαίσιο του 3ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση. Επίσκεψη στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας", έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Πρωθυπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ