ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αίσθηση από την αναφορά του Βαρβιτσιώτη για νεκρή από το ναυάγιο του «ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ»

Αίσθηση από την αναφορά του Βαρβιτσιώτη για νεκρή από το ναυάγιο του «ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ»
EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας,Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στη Βουλή για το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου «ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, που είναι Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ και έχει διατελέσει κατά το παρελθόν υπουργός Ναυτιλίας, υποστήριξε ότι μία γυναίκα έχασε τη ζωή από τη βύθιση του μικρού δεξαμενόπλοιου.

«Μέχρι και νεκρό είχαμε από το ναυάγιο. Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και το πτώμα της ξεβράστηκε στο Φάληρο» τόνισε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσαν 23 βουλευτές της ΝΔ στον υπουργό Ναυτιλίας.

Πιθανότατα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφερόταν στη σορό μίας γυναίκας που εντοπίστηκε στις 15 Σεπτεμβρίου στην παραλία «Μπάτη» στο Παλαιό Φάληρο.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εντοπίστηκε, βραδινές ώρες χθες (15/9/2017), μία σορός γυναικός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''ΜΠΑΤΗ'' στο Παλαιό Φάληρο.

Ανωτέρω σορός ηλικίας περίπου 55-60 ετών, ύψους περίπου 1,70m και εύσωμης σωματικής διάπλασης με γκρίζα κοντά μαλλιά, έφερε λευκή – μαύρη μπλούζα και μπλε παντελόνι, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ''ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ'' Νοσοκομείο Βούλας.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού».

Βεβαίως το Λιμενικό δεν συνδέει το θάνατο της γυναίκας με το ναυάγιο του «ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ