ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Ντροπή αυτό που συμβαίνει με το Ελληνικό

Χατζηδάκης: Ντροπή αυτό που συμβαίνει με το Ελληνικό
EUROKINISSI//ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή τη νέα καθυστέρηση στην επένδυση του Ελληνικού.

«Υπάρχει μια κυβέρνηση που άλλαξε μυαλά. Κάθεται και κλωσάει το πράγμα. Μάς λέει ‘’μην ανησυχείτε’’ ενώ έχει εκκρεμή ζητήματα. Είναι τραγέλαφος. Είναι ντροπή για μια κυβέρνηση αυτό που συμβαίνει. Ο κ. Τσίπρας είναι πρόεδρος του Υπουργικού Συμβουλίου. Δεν μπορεί να είναι τόσο αδύναμος που δεν μπορεί να μετακινήσει τη γ.γ. του ΚΑΣ. Έχουμε κυβέρνηση που κρίνεται από το αποτέλεσμα» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αναφορικά με την οικονομία σημείωσε ότι «πρέπει να κάνουμε ακόμα σαφέστερο ότι η κυβέρνηση κάνει τους φτωχούς φτωχότερους». «Τσακίζουν την οικονομία γι’ αυτό έχουμε φτάσει σε χαμηλό εικοσαετίας. Χωρίς επενδύσεις δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Αυτή η κυβέρνηση βλάπτει τους φτωχότερους» πρόσθεσε.

«Έχουμε διατυπώσει προτάσεις. Όμως είμαστε πάνω σε κινούμενη άμμο... Θέλουμε να ακούσουμε τους κοινωνικά αδύναμους. Θέλουμε να ακούσουμε όσους έχουν καχυποψία απέναντι στην πολιτική. Ακόμα και ανθρώπους που πρώτη φορά θα έρθουν να μιλήσουν στη ΝΔ. Μας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα της Τεχνολογίας. Θα κυκλοφορήσουμε ένα ερωτηματολόγιο ηλεκτρονικά με πραγματικά διλήμματα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα. Θέλουμε να γίνουμε μια κυβέρνηση που θα κάνει ένα ποιοτικό άλμα» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ