ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΗΠΑ: Ο ράπερ Nipsey Hussle νεκρός μετά από πυροβολισμούς στο Λος Άντζελες

ΗΠΑ: Ο ράπερ Nipsey Hussle νεκρός μετά από πυροβολισμούς στο Λος Άντζελες
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Ο ράπερ Nipsey Hussle πέθανε από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν κοντά σε κατάστημα ρούχων με το οποίο συνεργαζόταν στο Λος Άντζελες, την Κυριακή, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αστυνομίας.

Δύο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς, οι οποίοι νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον δράστη της επίθεσης.

Στην τελευταία ανάρτησή του στο Twitter, ο Nipsey Hussle έγραψε: «Το να έχεις δυνατούς εχθρούς είναι ευλογία». Σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook, ο Hussle ήταν «αφοσιωμένο μέλος» της συμμορίας του Λος Άντζελες «Rolling Sixty Crips», που δημιουργήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’70.

O Nipsey Hussle ήταν υποψήφιος για το καλύτερο ραπ άλμπουμ στα φετινά βραβεία Grammys, το οποίο κέρδισε τελικά η Cardi B.

Το 2010 ο Hussle, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Ermias Davidson Asghedom σύμφωνα με το IMDb, ίδρυσε την δισκογραφική εταιρεία «All Money In» και κυκλοφόρησε το «The Marathon», το πέμπτο του επίσημο mixtape, ενώ είχε συνεργαστεί με δεκάδες επιτυχημένους καλλιτέχνες της ραπ, συμπεριλαμβανομένων των Kendrick Lamar, Drake, YG, Ty Dolla Sign, Meek Mill και Young Thug.

Μετά την είδηση του θανάτου του, δεκάδες καλλιτέχνες και celebrities εξέφρασαν την έκπληξή τους και τα συλλυπητήριά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με πληροφορίες από το CNNi: Rapper Nipsey Hussle dead after a shooting near Los Angeles clothing store he was associated with, By Christina Maxouris, Hollie Silverman and Sara Sidner.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ