ΠΡΟΣΩΠΑ

Champions League: O Ντέιβ ζει για να δει τη Λίβερπουλ στην κορυφή... κυριολεκτικά

Champions League: O Ντέιβ ζει για να δει τη Λίβερπουλ στην κορυφή... κυριολεκτικά

Πολλές φορές ένας φίλαθλος λέει ότι η ομάδα του είναι η ζωή του αλλά για τον Ντέιβ Έβανς αυτό ισχύει κυριολεκτικά.

Ο φίλαθλος της Λίβερπουλ δίνει τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και ενώ έχει περάσει το χρονικό όριο που του είχαν δώσει οι γιατροί, μένει ζωντανός μόνο για να καταφέρει να δει τον τελικό του Champions League, μεταξύ της ομάδας του και της Τότεναμ.

Ο Έβανς ζει με τη σύζυγό του στη Νέα Ζηλανδία και είχαν κάνει οικονομίες προκειμένου να καταφέρουν να μεταβούν στη Μαδρίτη για τον τελικό του Champions League. Τον Δεκέμβριο, όμως, οι γιατροί διέγνωσαν στον Ντέιβ καρκίνο και λίγο αργότερα του ανακοίνωσαν ότι έχει μόνο δύο εβδομάδες ζωή.

Παρά τις αρνητικές προβλέψεις, ο Ντέιβ Έβανς κατάφερε να ζει μέχρι σήμερα με μοναδικό του όνειρο να δει την ομάδα του Κλοπ να σηκώνει αύριο το βαρύτιμο τρόπαιο. Μπορεί να μην κατάφερε να ταξιδέψει στη Μαδρίτη όμως θα δει τον μεγάλο τελικό από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται. Όσο για τις αποταμιεύσεις, αυτές θα χρησιμοποιηθούν για τη κηδεία του.

Η συγκλονιστική ιστορία του Έβανς έγινε γνωστή σε ορισμένους παλαίμαχους της Λίβερπουλ με ορισμένους εξ αυτών να του στέλνουν μηνύματα στήριξης.

Ο ίδιος, θέλει μόνο να δει τον αρχηγό των Reds να σηκώνει το τρόπαιο του Champions League.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ