ΠΡΟΣΩΠΑ

Υποψήφια καλλιστείων φόρεσε... στολή κατάδυσης αντί για μπικίνι: Το μήνυμά της

Υποψήφια καλλιστείων φόρεσε... στολή κατάδυσης αντί για μπικίνι: Το μήνυμά της

Μουσουλμάνα φοιτήτρια πήρε μέρος σε διαγωνισμό στο πλαίσιο των καλλιστείων Μις Αγγλία και αντί για μπικίνι φόρεσε... στολή κατάδυσης.

Η Aysha Khan είναι η πρώτη υποψήφια σε καλλιστεία για ανάδειξη της Μις Αγγλίας που δεν φόρεσε μπικίνι. Η 21χρονη στέφθηκε τον Ιανουάριο Μις Λάνκασαϊρ και αμέσως προχώρησε στο επόμενο βήμα.

Παρά το γεγονός ότι ο υποχρεωτικός γύρος εμφάνισης με μαγιό απαγορεύτηκε πριν εννέα χρόνια, οι διαγωνιζόμενες μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό «Μις Παραλία» προαιρετικά, ώστε να περάσουν ένα σημαντικό μήνυμα όσον αφορά την αυτοπεποίθηση και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Η νικήτρια του συγκεκριμένου γύρου κερδίζει ένα πολυτελές ταξίδι στον Μαυρίκιο και αυτόματα κατατάσσεται - μεταξύ των 50 και πλέον συμμετεχόντων - στις κορυφαίες 20, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα του Sputnik.

Η Aysha αποφάσισε να συμμετάσχει στον γύρο ώστε να δώσει το δικό της μήνυμα: μαγιό δεν σημαίνει απαραίτητα μπικίνι.

«Δεν δείχνω πραγματικά πολύ σάρκα, διότι αυτό με κάνει να αισθάνομαι άνετα» δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα Sun.

https://www.instagram.com/p/BzoIIDUFy86

Διευκρίνισε βέβαια ότι η επιλογή της να μην φορέσει μπικίνι δεν σημαίνει ότι δεν αισθάνεται άνετα με το σώμα της.

«Γνώριζα ότι ο γύρος ήταν προαιρετικός αλλά δεν ήθελα να μείνω εκτός. Ήθελα να ανταγωνιστώ αλλά χωρίς να φορέσω μπικίνι ή μαγιό και χωρίς να δείχνω τα πόδια ή το σώμα μου. Έτσι φόρεσα στολή κατάδυσης επειδή είναι προσωπική μου επιλογή» πρόσθεσε η 21χρονη.

Σύμφωνα με την ίδια υπάρχουν άνθρωποι που τη στηρίζουν, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που της λένε να «επιστρέψει εκεί απ’ όπου ήρθε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ