ΠΡΟΣΩΠΑ

Νικ Σαντοναστάσο: Το θηρίο χωρίς άκρα συγκίνησε ακόμη και τον The Rock

Νικ Σαντοναστάσο: Το θηρίο χωρίς άκρα συγκίνησε ακόμη και τον The Rock

Μια ιστορία θέλησης και υπέρβασης της ανθρώπινης φύσης του ανθρώπου είναι η ιστορία ζωής του 21χρονου Νικ Σαντοναστάσο, του bodybuilder χωρίς άκρα από την Τάμπα της Φλόριντα που αποδεικνύει ότι η δύναμη είναι και θέμα επιλογής.

Ο Σαντοναστάσο γεννήθηκε με το σύνδρομο Hanhart. Έχει ένα χέρι, κανένα πόδι και ένα μυαλό που τον οπλίζει για να κατακτήσει στόχους ζωής.

Τα αμερικανικά media συμφωνούν ότι ο Σαντοναστάσο κάνει ό,τι βάλει στο μυαλό του ενάντια σε δυσκολίες ζώντας την κανονικότητα του που προϋποθέτει πειθαρχία, άσκηση και πείσμα.

Είναι μια κανονικότητα που μοιράζονται όλοι οι αθλητές και πρωταθλητές, με σύνδρομο Hanhart ή χωρίς.

Ερασιτέχνης παλαιστής και ομιλητής εμψύχωσης ο 21χρονος που "αθλείται σαν θηρίο" κατάφερε το Σάββατο να κατακτήσει την τρίτη θέση σε διαγωνισμό σωματικής διάπλασης (bodybuilding). Μία διάκριση που αφιέρωσε στους γονείς του.

https://www.instagram.com/p/p

Εδώ είναι οι γονείς μου... αυτοί που χάραξαν στο μυαλό μου από μικρή ηλικία ότι ο κόσμος δεν πρόκειται να σταματήσει για μένα επειδή γεννήθηκα έτσι, έπρεπε να βγω έξω και να πάρω αυτό που ήθελα από τη ζωή έγραψε στα κοινωνικά του δίκτυα.






Here is to to my parents....the ones who engraved in my head at such a young age that the world wasn't going to stop for me because I was born like this, I had to go out get what wanted in life. - 3rd place in Men's Physique in Novice. Thank you to EVERYONE who fueled the fire I'm eternally grateful for you all ❤️ - #fitness #fitnesslife #fitnesslifestyle #fitlife #fitfam #fitnessmotivation #fitnessaddict #igfitness #fitnessfreak #fitnessgoals #goals #mylife #bodybuilding #bodybuilder #hardwork #flex #dream #healthylife #body #muscle #fitlifestyle #igfitfam

A post shared by Nick Santonastasso (@nicksanto534) on


Ο Σαντοναστάσο λίγο πριν τον αγώνα συναντήθηκε με τον Ντουέιν Τζόνσον (The Rock). Για τη συνάντηση που συγκίνησε τον star του Χόλιγουντ έγραψε ο 21χρονος:

"Για τον κόσμο θα μπορούσα να φαίνομαι τρελός επειδή γεννήθηκα έτσι, αλλά αντ’ αυτού επιλέγω να ζήσω τη ζωή μου στο έπακρο, να είμαι ευτυχισμένος και να κατακτήσω ό,τι βάλω στο μυαλό και ελπίζω να μπορώ να εμπνεύσω τους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο" λέει.

"Η ζωή καθημερινά αναλαμβάνει να μας ρίχνει κάρτες, αλλά εμείς αποφασίζουμε πάντα πώς θα τις παίξουμε. Συνεχίστε να ξεπερνάτε τη ζωή σας και να εμπνέετε τους γύρω σας" πρόσθεσε παραδίδοντας μας απλόχερα το μάθημα ζωής της ημέρας. Τον ευχαριστούμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ