ΣΠΟΡ

EuroLeague: Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός Superfoods, σοκ με Τιλί στον Ολυμπιακό (vid)

EuroLeague: Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός Superfoods, σοκ με Τιλί στον Ολυμπιακό (vid)
Ο Σίνγκλετον σουτάρει στο καλάθι της Μπαρτσελόνα EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Superfoods και η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στην Καταλονία, κλείνει το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της EuroLeague απόψε στις 22:00. Οι "πράσινοι" θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια νέα ομάδα, που χτίστηκε από την αρχή, μετά τη μέτρια πορεία της πέρυσι. Σοκ στον Ολυμπιακό με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Τιλί.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα είναι και πάλι το κεντρικό πρόσωπο στο Παλάου μπλαουγκράνα, επιστρέφοντας στο "σπίτι" του. Με όλα τα "όπλα" στη διάθεσή του καθώς και ο Λεκαβίτσιους ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα, είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να ξεκινήσει η ομάδα του με νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

3980672


(Ο Τσάβι Πασκουάλ πέρυσι στη Βαρκελώνη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)

«Σίγουρα γνωρίζουμε πως έχουμε έναν δύσκολο στόχο να κερδίσουμε εκεί μέσα. Ξέρουμε ότι η Μπαρτσελόνα αυτή τη σεζόν έχει χτίσει ένα πολύ καλό ρόστερ. Όμως πιστεύουμε στους εαυτούς και στην ομάδα μας. Πάμε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θεωρώ πως αν παίξουμε καλή άμυνα και κοντρολάρουμε τα λάθη μας στην επίθεση θα έχουμε ευκαιρίες να τα καταφέρουμε».

(Δείτε εδώ τις πλήρεις δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ)

Σοβαρός ο τραυματισμός του Τιλί

Πολύ πιο σοβαρός από ό,τι αρχικά φάνηκε ήταν ο τραυματισμός του Κιμ Τιλί στην προθέρμανση του Ολυμπιακού πριν τον αγώνα με την Μπασκόνια την Πέμπτη στο Ηράκλειο.

4250195


(Το ντέρμπυ "αιωνίων" ήταν ο τελευταίος αγώνας για το 2017 του Τιλί - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

Ο Τιλί υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών η οποία ανέδειξε απόσπαση του τένοντα μακρού προσαγωγού από την έκφυση του, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο Γάλλος φόργουορντ θα υποβληθεί σε χειρουργική αντιμετώπιση του προβλήματος του και η απουσία του εκτιμάται ακόμη και στους 4 μήνες.

Η σύνοψη της πρεμιέρας

Μια ακόμη καινοτομία από την EuroLeague αποτελεί το βίντεο με τη σύνοψη της κάθε αγωνιστικής ημέρας. Σε αυτό περιλαμβάνονται τα κυρίοτερα στοιχεία των αγώνων, τα πρόσωπα που ξεχώρισαν, αλλά και οι φάσεις που εντυπωσίασαν του φιλάθλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ