ΣΠΟΡ

Συγχαρητήρια Βασιλειάδη για την ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019

Συγχαρητήρια Βασιλειάδη για την ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019
Eurokinissi/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης σε δηλώσεις του υπογράμμισε την αμέριστη συμπαράστασή του στη διοργάνωση των 2ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνες του 2019, τους οποίους ανέλαβε την Παρασκευή η Πάτρα, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες τόσο της αρμόδιας Επιτροπής Διεκδίκησης όσο και της κυβέρνησης.

Η κατάθεση του άριστου φακέλου της ελληνικής υποψηφιότητας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Ταραγόνα της Ισπανίας, παρουσία του κ. Βασιλειάδη, και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τα μέλη της Μεσογειακής Επιτροπής.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Η παρουσία μου εκφράζει την πεποίθηση που υπάρχει από πλευράς κυβέρνησης για την άρτια διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019 στην Πάτρα.
Αξίζουν συγχαρητήρια στην επιτροπή διεκδίκησης που έκανε εξαιρετική δουλειά και κατέθεσε έναν πλήρη φάκελο, αλλά και σε όλους όσοι εργάστηκαν για να εξασφαλίσει η χώρα μας τη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Υπήρξε εξαιρετική συνεργασία με τη δημοτική αρχή της Πάτρας, την τοπική κοινωνία, τους οικονομικούς και κοινωνικούς φορείς και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Όλοι είμαστε ενωμένοι για αυτό το μεγάλο στόχο.Αναλαμβάνοντας αυτούς τους αγώνες στέλνουμε παράλληλα ένα μήνυμα ότι η Ελλάδα επιστρέφει δυνατή να φιλοξενήσει μια σημαντική διεθνή αθλητική διοργάνωση, η οποία θα φέρει πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία και οικονομία.

Είμαστε ικανοποιημένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να αποδείξουμε σε όλη τη μεσογειακή οικογένεια και όλο τον κόσμο, ότι μετά από αρκετά χρόνια ύφεσης, η Ελλάδα στέκεται και πάλι στα πόδια της», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ