Σοκ στον Παναθηναϊκό, ποδηλάτης του υπέστη ανακοπή καρδιάς και δίνει μάχη για τη ζωή
Φώτο αρχείου - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Κρίσιμες ώρες για τον αθλητή ποδηλασίας του Παναθηναϊκού Κυριάκο Ορφανίδη, 55 ετών, που υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια αγώνα και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Τζάννειο Νοσοκομείο. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον αγώνα ανάβασης Κανδυλίου, που διοργάνωσε η ΑΕΚ στην Μάνδρα Αττικής και ο άτυχος ποδηλάτης υπέστη την ανακοπή κατά την διάρκεια του. Η γρήγορη αντίδραση των διοργανωτών και των γιατρών απέτρεψε το μοιραίο, αλλά ο Ορφανίδης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Τζάννειου Νοσοκομείου.

Όλοι στον Παναθηναϊκό, αλλά και στην οικογένεια της ποδηλασίας είναι σοκαρισμένοι, όπως φαίνεται και από την επίσημη ενημερωση του συλλόγου για το γεγονός.

(Κάντε κλικ για να δείτε όλη την ενημέρωση για το συμβάν)

Ο Ορφανίδης είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες ποδηλάτες δρόμου με διακρίσεις και μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα και πλέον αγωνίζεται στην κατηγορία masters Γ (50+ ετών).

(Οι εξετάσεις του Ορφανίδη στις 15 Φεβρουαρίου - Πηγή: FACEBOOK / Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ποδηλασία / @pao1908cycling)

Θυμίζουμε ότι αυτή είναι η 2η "δοκιμασία" για το τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού, μετά την τραγωδία του Απριλίου του 2016, όταν ο 16χρονος ποδηλάτης του Σπύρος Ντόκος είχε σκοτωθεί κατά την διάρκεια προπόνησης μετά από σύγκρουση με φορτηγό.

Διαβάστε επίσης