ΣΠΟΡ

Ο Αντετοκούνμπο πήγε για το κάρφωμα της χρονιάς: ύμνοι από το NBA (vid)

Ο Αντετοκούνμπο πήγε για το κάρφωμα της χρονιάς: ύμνοι από το NBA (vid)
Όλοι στο NBA μιλάνε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο Facebook

Παρά την ήττα των Μπακς από τους Σέλτικς, το NBA αποθεώνει το Γιάννη Αντετοκούνμπο για την εμφάνισή του και το νέο ρεκόρ που πέτυχε στην αναμέτρηση τα ξημερώματα. Ο Ρέτζι Μίλερ έκανε ένα απίστευτο σχόλιο στο λογαριασμό του, Μπάρκλεϊ και Σακίλ τον εκθείασαν, ενώ όλοι στην Αμερική ξαναβλέπουν την φάση με το κάρφωμα της χρονιάς, που πήγε να κάνει ο Greek Freak.

Ο Αυστραλός σέντερ των Μπόστον Σέλτικς Άρον Μπέινς βρέθηκε αρκετές φορές απέναντι στον Giannis κατά τη διάρκεια του αγώνα και ευθύνεται για το γεγονός ότι δεν είδαμε το "κάρφωμα" της σεζόν στο πρώτο ημίχρονο, όταν μπήκε στο δρόμο του Αντετοκούνμπο. Παρά τα 2.08 και τα 118 κιλά του, ο πρώην σέντερ του Ίκαρου Καλλιθέας (2011-12) απλά ισοπεδώθηκε.

2017 10 27T020847Z 10336900 NOCID RTRMADP 3 NBA BOSTON CELTICS AT MILWAUKEE BUCKS


(Ο Αντετοκούνμπο πήγε να κάνει το "κάρφωμα" της χρονιάς κόντρα στους Σέλτικς - Πηγή: REUTERS / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports)

Η ευχή του Ρέτζι Μίλερ

Τόσο εντυπωσιασμένος από την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο θρυλικό γήπεδο των τίτλων του Μιλγουόκι (δεν έπαιξαν στην κανονική έδρα τους, αλλά το παλιό τους γήπεδο) ήταν ο Ρέτζι Μίλερ (σχολίαζε το παιχνίδι στο γήπεδο), που έκανε μια εκπληκτική ανάρτηση στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/p

"Θεοί του μπάσκετ αν με ακούτε θέλω στην επόμενη μπασκετική ζωή μου να επιστρέψω ως Γιάννης Αντετοκούνμπο, με όλα του τα αθλητικά προσόντα. Αφήστε μου μόνο το σουτ, δε ζητάω πολλά έτσι;" έγραψε ένας από τους κορυφαίους σουτέρ στην ιστορία του NBA και μέλος της Dream Team.

Ύμνοι από Μπάρκλεϊ και Σακίλ

Στην ανάλυση τους στην εκπομπή για το NBA, ο Σακίλ Ο Νιλ και ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ απλά επαίνεσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τόνισαν ότι θα είναι σύντομα στην κορυφή.

2017 10 27T012747Z 1189888730 NOCID RTRMADP 3 NBA BOSTON CELTICS AT MILWAUKEE BUCKS copy


(Ύμνοι για τον Αντετοκούνμπο - Πηγή: REUTERS / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports)

"Οι Bucks έχουν έναν τύπο που θα είναι ένα από τα πρόσωπα του ΝΒΑ τα επόμενα 15-20 χρόνια" ήταν η εισαγωγή του Μπάρκλεϊ για να συμπληρώσει ο Σακ: "ο Greek Freak με έχει πράγματι εντυπωσιάσει. Όλοι οι ψηλοί θέλουμε να παίζουμε σαν guard. Ο Τζέισον Κιντ είδε σε αυτόν κάτι και του είπε ότι θα του δώσει τη μπάλα και θα τον αφήσει να κάνει αυτό που ξέρει. Στα δικά μου μάτια είναι σαν ένας Γουέστμπρουκ με ύψος 2.13 μέτρα, ο οποίος έρχεται κατά πάνω σου με 100 μίλια την ώρα. Μόλις βελτιώσει το σουτ του θα είναι μεγάλο πρόβλημα για τους αντιπάλους. Είμαι εντυπωσισμένος".

Ο Μπάρκλεϊ έκλεισε λέγοντας: "Πρέπει να είσαι εντυπωσιασμένος με τον Γιάννη. Αυτό που μου αρέσει πάντως περισσότερο στον Γιάννη είναι πως είναι καλό παιδί. Είχε την ατυχία να χάσει τον πατέρα του, αλλά έχει κάνει εξαιρετική δουλειά παίζοντας με βαριά καρδιά. Η ικανότητά του να ξεφεύγει από την πραγματικότητα όταν παίζει μπάσκετ είναι τρομερή. Το μπάσκετ τον έχει βοηθήσει, γιατί ξέρω ότι ήταν δεμένος με τον πατέρα του. Είναι πραγματικά σπουδαίο παιδί και ο κόσμος θα τον βλέπει συνεχώς να ανεβαίνει τα επόμενα 10 χρόνια".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ