ΣΠΟΡ

Champions League: Σφράγισαν 4 εισιτήρια για τους «16», 25 ομάδες ελπίζουν ακόμη

Champions League: Σφράγισαν 4 εισιτήρια για τους «16», 25 ομάδες ελπίζουν ακόμη
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε και από το San Paolo, νικώντας τη Νάπολη με 2-4, έκανε το 4x4 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους 16 της διοργάνωσης. Action Images via Reuters/Andrew Boyers

Δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων στο Champions League και τα κομμάτια που έχουν τοποθετηθεί στο παζλ της πρόκρισης είναι ακόμη λιγοστά. 

Τέσσερις ομάδες έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για την φάση των «16» του Champions League, μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής των ομίλων: Μπάγερν, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σ. Ζ., και Τότεναμ.

Είκοσι πέντε ομάδες, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, έχουν μαθηματικά ελπίδες να συνεχίσουν την διαδρομή τους στην κορυφαία διοργάνωση: ΑΠΟΕΛ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Βασιλεία, Μπενφίκα, Μπεσίκτας, Ντόρτμουντ, Τσέλσι, ΤΣΣΚΑ Mόσχας, Γιουβέντους, Λειψία, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάριμπορ, Μονακό, Νάπολι, Ολυμπιακός, Πόρτο, Καραμπάχ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα, Σεβίλλη, Σαχτάρ Ντονέτσκ, Σπαρτάκ Μόσχα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι τρεις ομάδες -από τις 32 συνολικά-, που απομένουν, Αντερλεχτ, Σέλτικ και Φέγενορντ, μπορούν στην καλύτερη περίπτωση να τερματίσουν τρίτες και να εξακολουθήσουν την διαδρομή τους στο Europa League.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ