ΣΠΟΡ

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο επέστρεψε σε φουλ φόρμα (vid)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο επέστρεψε σε φουλ φόρμα (vid)
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε και πάλι μετά τον τραυματισμό του EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε σε αγωνιστική δράση με το Πανεπιστήμιο του στις ΗΠΑ. Μάλιστα πέτυχε τους πρώτους του πόντους με δύο εκπληκτικά καρφώματα και ο αδελφός του, Γιάννης, υπερήφανος έκανε το σχετικό ποστάρισμα στο λογαριασμό του.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν ο μεγάλος άτυχος της εθνικής Νέων Ανδρών τον Ιούλιο, αφού στο φιλικό με την Ιταλία κτύπησε και έχασε την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με τα υπόλοιπα παιδιά της εθνικής. Είχε προλάβει νοωρίτερα βέβαια να δείξει ότι ακολουθεί τα χνάρια του Γιάννη και του Θανάση με εντυπωσιακά καρφώματα στο Antetokounbros Event.

4166996


(Ο Κώστας Αντετοκούνμπο καρφώνει στο κλειστό του ΟΑΚΑ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Ο καιρός πέρασε, και ο 4ος αδελφός της οικογένειας Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και έκανε την πρώτη εμφάνιση στο παρκέ με το Πανεπιστήμιο του της Daytona. Οι Flyers κέρδισαν σε φιλικό παιχνίδι 79-61 το Ohio Dominican με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να προσφέρει δύο καρφώματα για χαι-λάιτς.

Σε 16 λεπτά ο Κώστας Αντετοκούνμπο πέτυχε 6 πόντους (3/7 2π., 0/1 3π., 0/1 β.), μάζεψε 4 ριμπ. και είχε 2 λάθη και 1 κόψιμο. Περήφανος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε στο λογαριασμό του, "επέστρεψε", ποστάροντας δύο από τα καλάθια του.

Η σεζόν του Κολλεγιακού πρωταθλήματος ξεκινά στις 10 Νοεμβρίου με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να φιλοδοξεί ότι θα μπορέσει να κάνει αίσθηση με την παρουσία του.

4166597


(Κώστας (αρ.) και Θανάσης (δ) Αντετοκούνμπο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ