ΣΠΟΡ

NBA: Οι Λέικερς υποκλίθηκαν στο Γιάννη Αντετοκούνμπο, ρεκόρ έκανε ο Μπολ (vids)

NBA: Οι Λέικερς υποκλίθηκαν στο Γιάννη Αντετοκούνμπο, ρεκόρ έκανε ο Μπολ (vids)
Επέλαση του Αντετοκούνμπο μπροστά στον Λονζο Μπολ των Λέικερς ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY

Ο Λόνζο Μπολ των Λος Άντζελες Λέικερς έγινε ο νέοτερος παίκτης στην ιστορία του NBA που έκανε triple double, αλλά δεν έφτανε στην ομάδα του για το ματς με τος Μπακς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος και οδήγησε το Μιλγουόκι στο back to back με 98-90, μετά τη νίκη στο Τέξας. 

Σε λιγότερες από 24 ώρες οι Μπακς επέστρεψαν από την έδρα των Σαν Αντόνιο και την επικράτησή τους για να αντιμετωπίσουν τη νεανική ομάδα των Lakers, Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όμως δεν καταλαβαίνει ούτε από κούραση, ούτε από πίεση και μόνος τους "έβαλε" στα καλάθια όποιον από τους αντιπάλους του επειχείρησε να τον σταματήσει.

18708172


(Ο Αντετοκούνμπο καρφώνει στο καλάθι των Λέικερς - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY)

Ο Giannis είχε 33 πόντους (9/11 βολές, 12/18 δίποντα, 0/1 τρίποντα), 15 ριμπάουντς, 3 ασσίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 3 λάθη σε 40 λεπτά για τα «ελάφια» που κατάφεραν με ένα ξέσπασμα στο τέλος της τρίτης περιόδου να πάρουν διψήφια διαφορά και να μην απειληθούν ξανά.

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον με 16, ο Κρις Μίντλετον με 13 και ο Έρικ Μπλέντσο με 11 πόντους συμπλήρωσαν το παζλ για το Μιλγουόκι, που έφτασε το ρεκόρ του στο 6-6, μαζί με το Μαϊάμι και τη Φιλαδέλφεια (7η-9η θέση).

18708104


(Μια ακόμη ηγετική εμφάνιση από τον Αντετοκούνμπο - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY)

Το ιστορικό ρεκόρ του Λόνζο Μπολ

Ο νέος αστέρας των Λος Άντζελες Λόνζο Μπολ έχει έρθει από το κολλεγιακό πρωτάθλημα για να ανατρέψει τα δεδομένα στο NBA. Παρότι εμφανίζεται πολλές φορές "αυθάδης" και η παρουσία του πατέρα του (με πολλές δηλώσεις) επίσης του κάνει κακό, το ταλέντο του στο παρκέ είναι αδιαμφισβήτητο.

18708113


(Ο Μπολ (αρ.) προσπαθεί να σταματήσει τον Μπλέντσο - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY)

Με 19 πόντους, 12 ριμπάουντς και 13 ασίστ κι έγινε σε ηλικία 20 ετών και 15 ημερών ο νεότερος παίκτης που κάνει triple double στο ΝΒΑ ξεπερνώντας κατά 5 μέρες το προηγούμενο ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς.

Το Μιλγουόκι υποδέχεται τώρα ξημερώματα Τρίτης (14/11, 03.00 - Cosmote TV) το Μέμφις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ