ΣΠΟΡ

Σκέψεις φυγής από τον Οφόε μετά τη ληστεία στο σπίτι του

Σκέψεις φυγής από τον Οφόε μετά τη ληστεία στο σπίτι του
Ο Βελγικός Τύπος κάνει λόγο για σκέψεις φυγής από τον Οφόε μετά τη ληστεία σπίτι του ΑΠΕ ΜΠΕ / ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Βελγικός Τύπος υποστηρίζει ότι ο μέσος του Ολυμπιακού, Οτζίτζα Οφόε κάνει σκέψεις φυγής (μετά από πιέσεις της οικογένειάς του) από το Ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό, μετά την ληστεία στο σπίτι του πριν λίγα 24ωρα. Ο Οφόε είχε πέσει θύμα σπείρας διαρρηκτών το Σάββατο μαζί με τον Ελ Αμπντελαουί και το ζεύγος Νικολαϊδη-Βανδή.

Η Βελγική εφημερίδα Nieuwsblad φιλοξενεί άρθρο σύμφωνα με το οποίο ο 28χρονος παίκτης έχει εκφράσεις σκέψεις να φύγει από την Ελλάδα καθώς είναι τρομοκρατημένος από τη ληστεία στο σπίτι του.

«Ο Βαντίς Οτζίτζα ίσως φύγει μετά από 6 μήνες παρουσίας στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος Βέλγος αποκάλυψε ότι φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειας του, μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του» αναφέρει ο πρόλογος του κειμένου.

18443783


(Οι Βέλγοι υποστηρίζουν ότι η οικογένειά του Οφόε (δ.) τον πιέζει να φύγουν από την Ελλάδα - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΧΑΡΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ)

«Το πρωί του Σαββάτου, η οικία του Οτζίτζα έπεσε θύμα διαρρηκτών, που έκλεψε κοσμήματα και μετρητά. Ο παίκτης, η σύντροφός του και η 5 μηνών κόρη τους δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή. Μεγαλύτερη ζημιά είναι η ψυχολογική επιβάρυνση του παίκτη, καθώς δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής, που έχει πέσει θύμα διαρρηκτών. Πριν λίγες εβδομάδες έγινε απόπειρα στο σπίτι του Προτό και φαίνεται ότι οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού, έχουν γίνει στόχος σπείρας διαρρηκτών. Η οικογένεια του Οφόε, του επεσήμανε ότι φοβούνται πολύ και πιθανότατα η φυγή του να είναι μονόδρομος. Ο παίκτης έχει «ανοικτά τα αφτιά» του και θα εξετάσει τις επιλογές του».

1BelgiumOfoe2017 11 14 1023


(Το δημοσίευμα της Βελγικής εφημερίδας)

Στην επόμενη παράγραφο αναφέρεται πως ο Οτζίτζα επέλεξε τον Ολυμπιακό και ότι η ασφάλεια της οικογένειάς του είναι πρωταρχικό μέλημα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ