ΣΠΟΡ

NBA: Φτιάχνουν σερί οι Μπακς με σούπερ Αντετοκούνμπο (vids)

NBA: Φτιάχνουν σερί οι Μπακς με σούπερ Αντετοκούνμπο (vids)
Ο Αντετοκούνμπο στο καλάθι του Ντιτρόιτ REUTERS / Benny Sieu-USA TODAY Sports TPX IMAGES OF THE DAY

Οι Μιλγουόκι Μπακς πέτυχαν την 4η συνεχόμενη νίκη τους στο NBA, με 99-95 επί των Ντιτρόιτ Πίστονς. ΓΙα μια ακόμη βραδιά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μια ολ αράουντ εμφάνιση, προσφέροντας εκτός από τους πόντους του, την πληθωρική παρουσία του στην αμυντική λειτουργία της ομάδας τους, που έφερε και τη νίκη.

Απέναντι σε μια ομάδα που είχε μόλις 3 ήττες και το 2ο ρεκόρ στην Ανατολή, πίσω από τους Σέλτικς, τα "ελάφια" αντέταξαν την ομαδική άμυνα, με την αθλητική τους 5άδα: κλεψίματα και κυρίως κοψίματα, έφεραν το Μιλγουόκι από νωρίς μπροστά στο σκορ και το Γιάννη Αντετοκούνμπο κυρίαρχο στη ρακέτα τους.

https://www.instagram.com/p/p

Ο Giannis σε 35 λεπτά παιχνιδιού σημείωσε 21 πόντους (8/15δ., 0/1τρ., 5/6β.), και είχε 6 ριμπάουντς, 1 ασσίστ, 3 κλεψίματα, 4 κοψίματα και 3 λάθη και μια καθοριστική άμυνα στο φινάλε του αγώνα (95-92) στον Μπράντλεϊ.

Αυτή τη φορά δε χρειάστηκε να είναι ο πρώτος σκόρερ, αφού ο Μίντλετον έκανε μεγάλο ματς με 27 πόντους, ενώ ο Μπλέντσο πρόσθεσε 14 με "μεγάλα καλάθια" στο φινάλε του αγώνα, δικαιώνοντας το Μιλγουόκι, που τον απέκτησε και για την ηγετική του προσωπικότητα.

Οι Μπακς έφτασαν το 8-6 και την 7η θέση της Ανατολής και επόμενο παιχνίδι τους είναι ξημερώματα Κυριακής (04.00) στο Ντάλας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ