ΣΠΟΡ

Premier League: Το «ευχαριστώ» του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για την επιστροφή του (vid)

Premier League: Το «ευχαριστώ» του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για την επιστροφή του (vid)
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε ξανά δυνατός στα γήπεδα ACTION IMAGES via REUTERS / CARL RECINE

Η περιπέτεια του σοβαρού τραυματισμού του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έλαβε τέλος το βράδυ του Σαββάτου, 18 Νοεμβρίου 2017. Κατάφερε μέσα σε 7 μήνες να είναι και πάλι ανταγωνιστικός και να ξαναπατήσει στο χορτάρι του Ολντ Τράφορντ, κόντρα στη Νιούκασλ. Ο Σουηδός μέσος ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει μετά τον αγώνα όλους όσοι τον βοήθησαν να ξαναφορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αναμονή μετά τον περυσινό τραυματισμό του στο γόνατο ήταν μεγάλη. Όπως όμως και η στήριξη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Ζοσέ Μουρίνιο, που περίμεναν υπομονετικά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να επιστρέψει γερός στα γήπεδα και να τους ενισχύσει στην προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου.

2017 11 18T190837Z 364678865 RC15AD5F0B40 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND MUN NEW


(Οι οδηγίες του Μουρίνιο (δ) στιν Ζλάταν (αρ.) - Πηγή: REUTERS / ANDREW YATES)

Και στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Νιούκασλ, όλο το "θέατρο των ονείρων" σηκώθηκε και χειροκρότησε την πολυαναμενόμενη επιστροφή. Ο Ζλάταν με νέο νούμερο στην πλάτη, το "10", μπήκε στη θέση του Μαρσιάλ και στα λίγα λεπτά που έπαιξε, έδειξε ότι δεν έχει χάσει καμμία από τις ικανότητες του ή την αυτοπεποίθησή του, επιχειρώντας ακόμη και ψαλιδάκι δίχως να φοβηθεί.

2017 11 18T191017Z 1407829570 RC1FDD5D2300 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND MUN NEW


(Στο 78 μπήκε στο ματς ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς - Πηγή: ACTION IMAGES via REUTERS / CARL RECINE)

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε στις δηλώσεις του ότι τώρα θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη της Γιουνάιτεντ. "Νιώθω φανταστικά. Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να ξαναπαίξω μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό. Πίεσα τονε αυτό μου για να ξαναβάλω τα παπούτσια και να παίξω στο παιχνίδι, που αγαπώ, που παίζω όλη μου τη ζωή και σημαίνει τα πάντα για μένα. Πέρασα δύσκολες στιγμές, δούλεψα σκληρά. Οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου, γνωρίζουν καλά τι πέρασα. Όμως είμαι εδώ και ξαναπαίζω. Και είμαι χαρούμενος και υπερήφανος. Ένιωσα τη θετική ενέργεια και την αγάπη όλων. Και αυτό είναι που σου δίνει κίνητρο να συνεχίσεις, να κάνεις θυσίες, και να θέλεις να ανατποδώσεις. Αν ήμουν μόνος όλο αυτό τον καιρό, δε νομίζω να τα κατάφερνα. Χάρη στους φιλάθλους, τους συμπαίκτες, την οικογένεια μου, τον προπονητή και το σύλλογο που με εμπιστεύτηκαν και ήξεραν τι μπορώ να προσφέρω. Τώρα το μόνο που έχω να κάνω είναι να τους το ανταποδώσω. Αυτό θα προσπαθήσω και αυτό θα κάνω".

2017 11 18T191422Z 1031725046 RC1ECEB61920 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND MUN NEW


(Με σιγουριά και αυτοπεποίθηση στην επιστροφή του ο Ζλάταν - Πηγή: ACTION IMAGES via REUTERS / CARL RECINE)

Λίγες ώρες αργότερα ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει και με μία δημόσια ανάρτησή του και προσωπικά κάποιους ανθρώπους που τον βοήθησαν στην αποκατάσταση.

https://www.instagram.com/p/p

"Ευχαριστώ όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μου τους τελευταίους μήνες. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου, τον Μίνο (εννοεί τον Ραϊόλα), τον Ντάριο Φορτ, τους γιατρούς Φου και Βόλκερ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κυρίως τους οπαδούς. Δεν ήταν μια προσωπική δουλειά. Χωρίς εσάς, δεν θα έπαιζα ποδόσφαιρο σήμερα, επομένως από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ. Σας αγαπώ όλους".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ