ΣΠΟΡ

«Τέλος» από τον Ολυμπιακό Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς

«Τέλος» από τον Ολυμπιακό Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς
"Ξεκαθάρισμα" στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού ΑΠΕ ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Λίγες ώρες πριν το Ευρωπαϊκό φινάλε του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους, για την 6η αγωνιστική του Champions League, οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν ξεκινήσει ένα «ξεκαθάρισμα» στο ρόστερ και να ενημερώνουν 4 ποδοσφαιριστές, ότι δε θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ενημερώθηκαν αρμοδίως ότι θα πρέπει άμεσα να φέρουν προτάσεις και να αποχωρήσουν από το σύλλογο, καθώς δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή.

Ασφαλώς και η απόφαση για τον Στέφανο Καπίνο είναι η πιο ηχηρή, με τον διεθνή Έλληνα γκολκίπερ να έχει τεθεί στο περιθώριο, μετά το ντέρμπυ με την ΑΕΚ και αφού τέθηκε για λίγο εκτός προπονήσεων, έχει παίξει μόνο σε δυο ματς Κυπέλλου με Αχαρναϊκό και Κισσαμικό.

18443847


(Εκτός πλάνων ο Στέφανος Καπίνο - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΧΑΡΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ)

Ο Μεχντί Καρσελά ήρθε επίσης το καλοκαίρι με συμβόλαιο μέχρι το 2020, αλλά μέχρι τώρα σε 16 εμφανίσεις έχει σημειώσει 1 γκολ και έχει 1 ασσίστ, δίχως να έχει δικαιολογήσει τα σχόλια, που έγιναν το καλοκαίρι.

18508077


(Ελάχιστα τα καλά παιχνίδια του Καρσελά (αρ.) με τα ερυθρόλευκα - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ)

Ο Ζντιέλαρ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του (λήγει το καλοκαίρι) και ο Σέρβος μέσος φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από τη μη συμμετοχή του στους αγώνες και η συμπεριφορά του στα αποδυτήρια να είναι αρκετά προβληματική, καθώς στα τελευταία παιχνίδια έχει μείνει εκτός αποστολών.

18475180


(Ο Ζντιέλαρ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ)

Τέλος ο Μίλιτς ήρθε από τη Φιορεντίνα για να διεκδικήσει ακόμη και τη θέση του βασικού αριστερού μπακ, δίχως όμως να έχει καταφέρει να πείσει ούτε τον Χάσι, ούτε τον Λεμονή.

18361579


(Ο Μίλιτς δεν μπόρεσε να πείσει ότι αξίζει θέση βασικού - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ)

Οι παίκτες μέχρι να βρεθεί λύση δε θα προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα και βέβαια κανείς δεν ήταν στην αποστολή του παιχνιδιού με τη Γιουβέντους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ