ΣΠΟΡ

NBA: Εμφατική επιστροφή για Κάρι (vids)

NBA: Εμφατική επιστροφή για Κάρι (vids)
Εξωπραγματική εμφάνιση από τον Στεφ Κάρι. ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/MONICA DAVEY

Ο Στεφ Κάρι επέστρεψε μετά από απουσία 11 αγώνων και ήταν σαρωτικός στο εντυπωσιακό 141-128 των Γουόριορς επί των Γκρίζλις. Ήττα για τους Καβαλίερς του ΛεΜπρόν από τη Γιούτα!

Η επιστροφή του Στεφ Κάρι στη δράση ήταν η… είδηση της βραδιάς στο ΝΒΑ. Ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, μετά από 11 αναμετρήσεις τις οποίες παρακολούθησε από την… κερκίδα, πάτησε ξανά παρκέ και ήταν… δαιμονισμένος. Ο Κάρι είχε 38 πόντους με 13/17 σουτ, εκ των οποίων τα 10/13 σουτ ήταν τριών πόντων!

Πέρα από τον Κάρι, εντυπωσιακός ήταν ο Κέβιν Ντουράντ ο οποίος είχε 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ και ο Κλέι Τόμπσον σημείωσε 21 πόντους. Οι Γουόριορς έκαναν μόλις 10 λάθη, χαρίζοντας μια μοναδική παράσταση στο κοινό της «Oracle Arena» που είδε τους πρωταθλητές να κερδίζουν με το εντυπωσιακό 141 – 128 τους Γκρίζλις.

Στα άλλα ματς της βραδιάς, εντύπωσε προκάλεσε η ήττα των Κλίβελαντ Καβαλίερς από τους Γιούτα Τζαζ. Οι «Μορμόνοι» επικράτησαν 104-101, με τον Ντόνοβαν Μίτσελ να έχει 29 πόντους, όσους και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ ο Τίμπο Σεφολόσα είχε 12 ριμπάουντ και ήταν καθοριστικός για τους νικητές.

Με τον Ρέτζι Μπούλοκ να πετυχαίνει 22 πόντους, οι Πίστονς επικράτησαν 93-79 των Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο Κάουι Λέοναρντ είχε 18 πόντους για την ομάδα του Γκρεκ Πόποβιτς, αλλά δεν ήταν αρκετός για να αποτρέψει την ήττα.

Οι Μαϊάμι Χιτ δυσκολεύτηκαν αλλά κατάφεραν να κερδίσουν 117-111 τους Ορλάντο Μάτζικ. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τάιλερ Τζόνσον με 31 πόντους, ενώ για τους «μάγους» ο Άαρον Γκόρντον είχε 39 πόντους όμως δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του.

Οριακό ματς έγινε ανάμεσα σε Νιού Γιορκ Νικς και Νιού Όρλιανς Πέλικανς, με τους πρώτους να επικρατούν 105-103. Καθοριστικός ο Κρίσταπς Πορζίνγκις με 30 πόντους, με τον Ενές Καντέρ να συνεισφέρει με 9 ριμπάουντ και τον Τζάρετ Τζακ με 7 ασίστ. Από πλευράς ηττημένων ο Άντονι Ντέιβις σημείωσε 31 πόντους.

Οι Ατλάντα Χοκς με τον Σρέντερ να πετυχαίνει 22 πόντους και να έχει 8 ασίστ, επικράτησαν 104-89 των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Σαμπάζ Ναπίερ με 21 πόντους.

Τέλος, οι Φιλαντέλφια 76ερς επικράτησαν 107-102 των Ντένβερ Νάγκετς. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντάριο Σάριτς με 20 πόντους, ενώ ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον είχε 10 ριμπάουντ. Για τους Νάγκετς πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζαμάλ Μάρεϊ με 31 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετός για να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ