ΣΠΟΡ

Σίβασπορ: Συμφωνία… βόμβα με Ρομπίνιο!

Σίβασπορ: Συμφωνία… βόμβα με Ρομπίνιο!
Έτοιμος για... Τουρκία ο Ρομπίνιο Sivasspor, επίσημη ιστοσελίδα

Κοντά στην πιο ηχηρή μεταγραφή της Τουρκίας βρίσκεται η Σίβασπορ καθώς ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Ρομπίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έπειτα από την θητεία του στη Ατλέτικο Μινέιρο της πατρίδας του, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, αποφάσισε να μην… σταματήσει την καριέρα του, αλλά να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο λόγος έχει να κάνει με την εξαιρετική πρόταση που δέχθηκε από την Σίβασπορ, η οποία ανακοίνωσε επίσημα πως έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Λατίνο σούπερ σταρ και την Τρίτη (23/1) θα βρίσκεται στην γειτονική χώρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο Ρομπίνιο ξεκίνησε την καριέρα του στην Σάντος, το 2002 και έπειτα από τρία χρόνια, πήρε την μεταγραφή για την Ευρώπη και την Ρεάλ Μαδρίτης. Έπειτα από 137 εμφανίσεις και 35 τέρματα με την φανέλα των «μερέγχες» ακολούθησε μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή, καθώς συνέχισε την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι. Όμως, το 2010 αποχώρησε για την Σάντος, όπου έκανε 22 εμφανίσεις, πριν επιστρέψει και πάλι στην Ευρώπη, αλλά για λογαριασμό της Μίλαν.

Στην ομάδα της Serie A έμεινε για τέσσερα χρόνια, πριν επιστρέψει για δεύτερη φορά στην πατρίδα του και την Σάντος. Ακολούθησε η… περιπέτειά του στην Κουανγκτσόου Έβεργκραντ της Κίνας, όπου έμεινε για έναν χρόνο και επέστρεψε στην Βραζιλία, αλλά αυτή τη φορά για την Ατλέτικο Μινέιρο.

Πλέον, όπως όλα δείχνουν, επόμενος… σταθμός στην καριέρα του, η οποία δεν βρίσκεται και στην καλύτερη καμπή της, θα είναι η Σίβασπορ. Η ομάδα της Σεβάστειας μετέχει στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος και δίνει… μάχη για να πάρει ένα εισιτήριο για τα ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ