ΣΠΟΡ

Συγκλονίζει ο διάλογος Αντετοκούνμπο - Κιντ για την απόλυση του από τους Μπακς

Συγκλονίζει ο διάλογος Αντετοκούνμπο - Κιντ για την απόλυση του από τους Μπακς
EPA/TANNEN MAURY CORBIS OUT/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συγκλονισμένος από την ξαφνική απόλυση του προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που επικοινωνήσαν με τον τεχνικό και προσπάθησε να τον πείσει να μιλήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας μήπως και αναθεωρήσουν την απόφασή τους, πριν ανακοινωθεί επισήμως.

Η είδηση της απόλυσης του Τζέισον Κιντ έπεσε σαν «βόμβα». Ο 23χρονος έλληνας διεθνής πλημμυρισμένος από έντονα συναισθήματα τηλεφώνησε στον coach του λίγο πριν την ανακοίνωση και προσφέρθηκε να προσπαθήσει να αλλάξει την απόφαση των ανθρώπων της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN όμως, ο Κιντ δεν δέχθηκε την προσφορά του και του εξήγησε πως περίμενε μία τέτοια εξέλιξη. Ο ίδιος περίγραψε, στο ίδιο μέσο, και τον συγκλονιστικό διάλογο που είχε με τον πρώην παίκτη του.

Αντετοκούνμπο: Μόνος στόχος μου είναι η βελτίωση

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε, ‘’coach, δεν είναι σωστό αυτό που θέλουν να σου κάνουν. Είναι έτοιμοι να σε απολύσουν’’. Με ρώτησε τι μπορεί να κάνει, αν πρέπει να καλέσει τους ιδιοκτήτες ή τον ατζέντη του. Εγώ απλώς του είπα πως αισθανόμουν πως ερχόταν αυτή η στιγμή. Του εξήγησα πως δεν υπήρχε κάτι που έπρεπε να κάνει και του ζήτησα μόνο να πει την αλήθεια. Τον ευχαρίστησα για το πόσο πιστός ήταν σε εμένα και του εξήγησα πως ήμουν ευτυχής για το γεγονός ότι τον προπόνησα και τον βοήθησα να γίνει αυτός που είναι σήμερα. Ξέρω πως όταν οι δρόμοι μας συναντηθούν ξανά, θα είναι ακόμη καλύτερος», είπε ο Κιντ.

NBA All Star Game: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βασικός ο Αντετοκούνμπο

Μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας οι δρόμοι τους χωρίζουν λοιπόν. Τη θέση του Κιντ στην ομάδα θα λάβει - προσωρινά τουλάχιστον – ο βοηθός προπονητή, Τζόι Πράντι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ