ΣΠΟΡ

Άρσεναλ: «Βόμβα» με Ομπαμεγιάνγκ

Άρσεναλ: «Βόμβα» με Ομπαμεγιάνγκ
Επίσημα "κανονιέρης" ο Ομπαμεγιάνγκ Twitter, Άρσεναλ

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την μεταγραφή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο διεθνής επιθετικός από την Γκαμπόν ήταν ο μεγάλος στόχος των «κανονιέρηδων» μετά την μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τετάρτη (31/1) η ομάδα του Λονδίνου ανακοίνωσε την συμφωνία με τους Γερμανούς, σπάζοντας το ρεκόρ του συλλόγου με τις πιο δαπανηρές μεταγραφές.

Ο Αφρικανός άσος βρέθηκε στη πρωτεύουσα της Αγγλίας, όπου πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βρετανούς για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Το deal έφτασε στα 56 εκατομμύρια λίρες.

«Καλώς ήρθες στην Άρσεναλ Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ! Ο 28χρονος ήρθε στην ομάδα μας από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και υπέγραψε πολύμηνο συμβόλαιο. Η δεύτερή μας μεταγραφή στο «παράθυρο» του Ιανουαρίου έχει σκοράρει 98 τέρματα σε 144 εμφανίσεις στην Bundesliga και έχει σημειώσει 172 γκολ σε 213 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις με τους Βεστφαλούς», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των «κανονιέρηδων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ