ΣΠΟΡ

Μάικ Τζέιμς: «Σπίτι μου ο Παναθηναϊκός» (pics+vid)

Μάικ Τζέιμς: «Σπίτι μου ο Παναθηναϊκός» (pics+vid)
Επέστρεψε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού Superfoods ο Αμερικανός γκαρντ. Eurokinissi Sports

Ο Μάικ Τζέιμς επέστρεψε στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό Superfoods, θέτοντας ως στόχο την παρουσία της ομάδας στο Final-4 της Ευρωλίγκας στο Βελιγράδι.

Τη μεγάλη επιστροφή του Μάικ Τζέιμς ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός Superfoods την Τρίτη (13/02). Αρχικά η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο παίκτης έφτασε στην Αθήνα. Η πτήση που μετέφερε τον Μάικ Τζέιμς προσγειώθηκε λίγο μετά τις 16:30 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τον γκαρντ του «τριφυλλιού» να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις παρά την ταλαιπωρία του ταξιδιού από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού προς την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Ο Τζέιμς υπογράμμισε πως νιώθει ότι γύρισε στο… σπίτι του, μιλώντας για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ενώ τόνισε πως δεν έχασε ποτέ την επαφή με την ομάδα και τους πρώην συμπαίκτες του. Αποκάλυψε μάλιστα πως ο Νικ Καλάθης εδώ κι αρκετό καιρό του έλεγε, σε επικοινωνία που είχαν τακτικά, ότι πρέπει να επιστρέψει στο «τριφύλλι»! Ο Αμερικανός άσος ξεκαθάρισε πως ένας από τους μεγάλους του στόχους μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, είναι να φτάσει στο Final-4 του Βελιγραδίου και φυσικά να διεκδικήσει την Ευρωλίγκα φορώντας την πράσινη φανέλα.

«Πέρασε ένα διάστημα που δεν ήμουν εδώ, αλλά τώρα είμαι πίσω», είπε αρχικά ο Μάικ Τζέιμς ενώ στη συνέχεια σχολίασε: «Πιστεύω πως υπάρχει ένα βήμα που δεν έχω κάνει εδώ και τώρα επέστρεψα για να το ολοκληρώσω». Ο Αμερικανός άσος προφανώς αναφέρθηκε στην Ευρωλίγκα και στη θέλησή του να βρεθεί στο Final-4 με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τζέιμς ρωτήθηκε και για το πρώτο πράγμα που θα κάνει με την επιστροφή του στην Αθήνα, λέγοντας ότι: «Θέλω να κάνω ένα ντους πρώτα (σ.σ. γέλια). Σίγουρα μετά θα πάω στην προπόνηση, θέλω να πάω και σήμερα αν γίνεται».

Για τα πρώτα του συναισθήματα, απάντησε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ποτέ δεν έχασα την επαφή μου με την ομάδα, μιλούσα με τους συμπαίκτες μου. Ο Νικ Καλάθης μου έλεγε να γυρίσω εδώ και καιρό στην ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Τζέιμς αναφορικά με το ΝΒΑ είπε πως: «Ήταν ωραία, ήταν μια χαρούμενη εμπειρία που τελείωσε».

Αναφορικά με το τι του έχει λείψει από την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε: «Μου έλειψαν αρκετά πράγματα, είμαι και λίγο κουρασμένος και δεν μπορώ να πω πολλά τώρα. Μου έλειψαν πολλά, αλλά όπως έλεγα και όταν μιλούσα με τον αδερφό μου, είναι σαν να επιστρέφω στο σπίτι τώρα».

Τέλος, για το αν θέλει να πανηγυρίσει και στο Βελιγράδι με γυαλιά ηλίου όπως στο περσινό πρωτάθλημα, ο Μάικ Τζέιμς απάντησε: «Ελπίζω να τα καταφέρουμε, αυτό είναι το σχέδιο να κάνω τον ίδιο πανηγυρισμό στο Βελιγράδι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ