ΣΠΟΡ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods: «Στηρίξτε μόνο με τη φωνή…»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods: «Στηρίξτε μόνο με τη φωνή…»
Νέα ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, για το ντέρμπι της Παρασκευής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Eurokinissi Sports

Νέα ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενόψει του ντέρμπι της Παρασκευής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (2/3, 21:15) για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη έτσι ώστε να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για την κατάληψη μιας εκ των τεσσάρων θέσεων που δίνουν το πλεονέκτημα έδρας στα play off της διοργάνωσης. Στόχος των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι να μην υπάρξει το παραμικρό στη διάρκεια του αγώνα και να υπάρξει ασφαλής και ομαλή διεξαγωγή του.

Για αυτό τον λόγο, η «πράσινη» ΚΑΕ σχεδόν σε καθημερινή βάση εκδίδει ανακοινώσεις, με τις οποίες ζητά από τους φιλάθλους της να είναι κόσμιοι, να στηρίξουν μόνο με τη φωνή τους την ομάδα και να μην απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση, από όπου αυτή κι αν προέρχεται. Μια τέτοια ανακοίνωση, εκδόθηκε και την Τετάρτη (28/02) από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Αναλυτικά:

«Φίλοι του Παναθηναϊκού, σχετικά με την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής με τον Ολυμπιακό(2/3, 21.15), η αγάπη, η πίστη και η αφοσίωσή σας στην ομάδα είναι συγκινητικές. Δεδομένου πως οι αρμόδιοι αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία την αυστηρότητά τους απέναντι στον Παναθηναϊκό μας, θα σας παρακαλούσαμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην τους δώσουμε κανένα δικαίωμα.

Αν δεν έχετε εξασφαλίσει εισιτήριο από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, παρακαλούμε μην επιχειρήσετε να έρθετε στο γήπεδο. Τα μέτρα της Αστυνομίας θα είναι αυστηρά και δεν θα μπορέσετε να πλησιάσετε. Επίσης, μην προμηθευτείτε εισιτήριο από κάποιον «τρίτο». Πέραν του ότι είναι παράνομο, δεν είναι και βέβαιο ότι θα σας επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο. Βλέπετε, υπάρχουν επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται την «δίψα» των φιλάθλων να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα πουλώντας πλαστά εισιτήρια. Ο νόμος είναι αυστηρός τόσο για τον «θύτη» (αυτόν που πουλάει πλαστό εισιτήριο, ή μεταπουλά το δικό του), όσο και για το «θύμα» (εκείνον που το αγοράζει).

Αν πάλι, έχετε το «μαγικό χαρτάκι», ελάτε στο γήπεδο από νωρίς (οι θύρες θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα) και καθίστε στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό σας. Οι σκάλες στις θύρες του κλειστού θα πρέπει να παραμείνουν «καθαρές» από κόσμο προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας από την Euoleague!

Ως Παναθηναϊκοί έχουμε αποδείξει πως ξέρουμε τον τρόπο να προστατεύουμε την έδρα μας στηρίζοντας την ομάδα μόνο με τη φωνή μας! Γι’ αυτό μην απαντήσετε σε πιθανές προκλήσεις αντιπάλων και «τρίτων» που θέλουν να μας βλάψουν, αποφύγετε τη χρήση λέιζερ και οποιαδήποτε συμπεριφορά που δεν συνάδει με τα φίλαθλα και Παναθηναϊκά ιδεώδη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ