ΣΠΟΡ

Super League: «Μύλος» με την Κεντρική Διαχείριση! Επαφή με Cosmote TV και η απάντηση της Nova

Super League: «Μύλος» με την Κεντρική Διαχείριση! Επαφή με Cosmote TV και η απάντηση της Nova
Εξελίξεις για τα τηλεοπτικά της Super League EUROKINISSI / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League από τη νέα σεζόν. Άνθρωποι του Συνεταιρισμού είχαν επαφή με εκπροσώπους της Cosmote TV, τη στιγμή που η Nova αναφέρει συμφωνία με 8 ΠΑΕ.

Πριν από μερικές εβδομάδες η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας ήρθε σε οριστική ρήξη με το συνδρομητικό της Κάντζας, αναφορικά με την Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, μια και έκρινε την πρόταση που κατατέθηκε από το κανάλι ως μη συμφέρουσα.

Τις τελευταίες ώρες, η Cosmote TV έδειξε ενδιαφέρον για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της λίγκας και για τον λόγο αυτό, εκπρόσωποι των δύο πλευρών είχαν συνάντηση. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το κλίμα ήταν θετικό και οι επαφές έγιναν για την κεντρική διαχείριση και όχι για μεμονωμένες συμφωνίες με ΠΑΕ. Για τον λόγο αυτό, η Super League και το συνδρομητικό του Φαλήρου αποφάσισαν να κάνουν και νέες επαφές.

Η αντίδραση της Nova

Τα δημοσιεύματα περί επαφών της Super League με την Cosmote TV για την Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Nova. Στελέχη του συνδρομητικού της Κάντζας σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα σχετικά με την κεντρική διαχείριση επιβεβαίωναν πως έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με 8 ΠΑΕ, εκ των οποίων οι 6 έχουν ήδη υπογράψει διμερή δεσμευτική σύμβαση με την Nova.

Μάλιστα, όπως τόνιζαν, οι άλλες δύο ΠΑΕ είναι στην τελική… φάση των συμφωνιών και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από τη Nova.

Ακόμα, στελέχη του καναλιού της Κάντζας σχολίαζαν δηκτικά ότι «όσα ακούγονται περί αναβίωσης της Κεντρικής Διαχείρισης της Super League είναι όνειρα θερινής νυκτός».

Τέλος, στη Nova ανέφεραν πως προκαλεί θυμηδία το γεγονός ότι «οι διοικούντες τη Super League που παραμένουν αμετανόητα προσηλωμένοι στα προσωπικά τους συμφέροντα, διαρρέουν τώρα τέτοιες ανακρίβειες όταν πριν από λίγες εβδομάδες είχαν απορρίψει την πρόταση της Nova για 30 εκατ. ευρώ πιστεύοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι θα… σχημάτιζαν ουρές έξω από τα γραφεία τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ